Erektiohäiriöt (impotenssi)

Erektiohäiriöt (ED) tarkoittaa, että et voi saada asianmukaista erektio. Useimmissa tapauksissa kyse on supistamaan verisuonia, jotka vievät verta penikseen. Tämä johtuu kertyminen rasva talletukset (atheroma) näissä verisuonia samalla tavalla, että sydämen valtimot ovat vaikuttaneet ihmisten kanssa sydänsairaus. ED on yleensä hoidettavissa, yleisimmin tabletti ennen seksiä. Voit myös saada lifestyle neuvoja ja hoitoja minimoida riskiä sydänsairauksiin.

Erektiohäiriöt (ED) tarkoittaa, että et voi saada ja / tai ylläpitää erektio. Joissakin tapauksissa siitin osittain pystyssä, mutta ei tarpeeksi kovaa seksiä oikein. Joissakin tapauksissa ei ole turvotusta tai täyteys penis ollenkaan. ED on impotenssin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Useimmat miehet ovat satunnaisia ​​hetkiä, jolloin he eivät voi saada erektio. Esimerkiksi et voi saada erektiota niin helposti, jos olet väsynyt, stressaantunut, hajamielinen, tai on juonut liikaa alkoholia. Useimmille miehille se on vain väliaikaista, ja erektio tapahtuu useimmiten silloin, kun olet seksuaalisesti herättänyt.

Kuitenkin jotkut miehet ovat pysyviä tai toistuvia, ED. Se voi esiintyä missä iässä tahansa, mutta yleistyy iän myötä. Noin puolet miehistä vuotiaita 40 ja 70 on ED. Noin 7 10-vuotiaista miehistä 70 ja edellä on ED.

Kun olet seksuaalisesti herättänyt, viestejä aivoihin matkustaa alas hermoja penis. Kemikaaleja nimeltään välittäjäaineiden vapautetaan sitten päät hermot penis. Stimulaatio penis voi myös aiheuttaa paikallisia hermopäätteitä vapauttamaan välittäjäaine kemikaaleja.

Välittäjäaineiden jotka julkistetaan penis aiheuttaa toisen kemiallisen tehdään, kutsutaan syklinen guanosiinimonofosfaatti (cGMP). Tämä kemikaali aiheuttaa verisuonten penis laajentaa (laajentaa). Tämä mahdollistaa ylimääräisen veren tulva penikseen. Nopea virtaamaan veressä aiheuttaa peniksen turvota osaksi erektio. Turvonnut sisäosa penis myös painaa suonet lähemmäksi ihon pintaa penis. Nämä suonet normaalisti valua penis verta. Niin, veren virtausta ulos penis on myös rajoitettu, mikä parantaa erektion.

Kun lopetat seksiä, cGMP laskee, veren virtausta peniksen palautuu normaaliksi, ja penis palaa vähitellen ei-erektiossa.

On olemassa useita syitä, jotka yleensä ryhmitellään ne, jotka ovat pääosin fyysisiä ja ne, jotka ovat lähinnä mielenterveyden (psykologinen).

Fyysiset syyt

Noin 8 ja 10 tapauksissa, joissa ED johtuu fyysinen syy. Syitä ovat:

 • Alennettu veren virtausta penikseen. Tämä on ylivoimaisesti yleisin syy ED miehillä yli 40-vuotiaana. Kuten muualla kehossa, verisuonia, jotka ottavat verta penis voi tulla kaventuneet. Verenkiertoa voidaan sitten ei riitä aiheuttamaan erektio. Riskitekijät voivat lisätä mahdollisuus kaventaa verisuonia. Näitä ovat vanhenee, korkea verenpaine, korkea kolesteroli, tupakointi.
 • Sairaudet, jotka vaikuttavat hermot menee penis. Esimerkiksi, multippeliskleroosi, aivohalvaus, Parkinsonin tauti, jne.
 • Diabetes. Tämä on yksi yleisimpiä syitä ED. Diabetes voi vaikuttaa verisuonia ja hermoja.
 • Hormonaaliset syyt. Esimerkiksi puute hormoni testosteronia, joka on tehty kivekset. Tämä on harvinaista. Kuitenkin yksi syy puute testosteronia, on syytä korostaa on edellisen päävammoja. Pään vamma voi joskus vaikuttaa toiminnan aivolisäkkeen aivoissa. Aivolisäkkeen tekee hormoni, joka stimuloi kiveksissä tehdä testosteroni. Joten, vaikka se ei aluksi tuntua kytketty, edellisen pään vamma voi itse asiassa johtaa ED. Muita oireita alhainen testosteroni taso ovat alennettua seksuaalisen halukkuuden (libidon) ja mielialan.
 • Vahinko hermot menee penis. Esimerkiksi selkäydinvamma, leikkauksen jälkeen lähellä rakenteita, murtunut lantio, sädehoito sukuelinten alueella, jne.
 • Sivuvaikutuksena tiettyjä lääkkeitä. Yleisimpiä ovat joitakin masennuslääkkeitä, beetasalpaajia, kuten propranololia, atenololi, jne., jotkut diureetit (diureetit); simetidiini. Monet muut harvinaisempien tabletit joskus aiheuttaa ED.
 • Alkoholin ja huumeiden väärinkäyttö.
 • Pyöräily. ED jälkeen pitkänmatkanpyöräilyjä arvellaan olevan yhteisiä. Se johtuu todennäköisesti paineita hermoja menossa peniksen päässä istuu satulaan pitkiä aikoja. Tämä saattaa vaikuttaa toiminta hermo jälkeen ratsastaa.
 • Liiallinen ulosvirtaus verta peniksen suonissa (laskimo vuoto). Tämä on harvinaista, mutta voi johtua useista ehdoista penis.

Useimmissa tapauksissa johtuvat fyysiset syyt (lukuun ottamatta vamman tai leikkauksen jälkeen), ED taipumus kehittyä hitaasti. Joten, sinulla voi olla ajoittaista tai osittainen ED jonkin aikaa, mikä voi vähitellen pahentua. Jos ED johtuu fyysinen syy, olet todennäköisesti vielä olla normaali sukupuolivietti lukuun ottamatta, jos syynä on hormoni ongelma. Joissakin tapauksissa, ED aiheuttaa huono itsetunto, ahdistusta, ja jopa masennusta. Nämä reaktiot ED voi pahentaa ongelmaa.

Mielenterveys (psykologinen) syyt

Erilaisia ​​mielenterveysongelmia voi aiheuttaa voit kehittää ED. Ne ovat:

 • Stressi - esimerkiksi johtuen vaikeaa työtä tai kotiin tilannetta.
 • Ahdistus.
 • Suhde ongelmia.
 • Masennus.

Tyypillisesti ED kehittyy aivan yllättäen, jos se on oire mielenterveysongelma. ED saattavat hävitä mielentilan paranee - esimerkiksi jos ahdistus tai masennus helpottaa. Kuitenkin jotkut ihmiset entistä ahdistunut tai masentunut, kun he kehittävät ED. He eivät ymmärrä, se on reaktio heidän mielenterveyden ongelma. Tämä voi pahentaa tilannetta ja johtaa noidankehään pahenemista ahdistus ja jatkuva ED.

Pääsääntöisesti psykologinen syy ED on todennäköisempää kuin fyysinen syy, jos on hetkiä, jolloin saat hyvän erektion, vaikka suurimman osan ajasta et voi. (Esimerkiksi, jos saat erektion masturbating, tai herätä aamulla erektio.)

Vaikka ED voi johtua eri olosuhteissa, noin 7 10 tapauksista johtuu kaventuminen pienten verisuonten penis. Tämä aiheuttaa verenvirtaus penikseen. Tämä on sama ongelma, joka voi esiintyä muissa verisuonissa. Esimerkiksi kaventuminen verisuonten sydämen (sepelvaltimoiden) on syy angina ja muita sydänoireita. Kaventaa verisuonia aivojen on riskitekijä aivohalvauksen. Kaventaa verisuonia jaloissa voi aiheuttaa ääreisvaltimosairaus.

Perimmäinen syy valtimoiden ahtauma johtuu atheroma. Atheroma on kuin rasva laikkuja tai laattoja, jotka kehittyvät sisällä vuori valtimoiden. (Tämä on samanlainen vesiputket, jotka saavat nahkoineen kanssa mittakaavassa.) Muistolaatat atheroma voi vähitellen muodostaa usean vuoden ajan yhdessä tai useammassa paikassa elimistössä, yleisesti valtimoissa menossa sydän, aivot, jalat ja penis. Ajan myötä nämä voivat olla suurempia ja aiheuttaa riittävän kaventuminen yhden tai useamman valtimoiden aiheuttaa oireita ja ongelmia.

Tiettyjä riskitekijöitä lisäävät enemmän atheroma muodostavaa, joka voi tehdä atheroma liittyviä ehtoja huonompi. Näitä käsitellään tarkemmin erillisessä lehtistä ehkäiseminen sydän-ja verisuonitaudit. Lyhyesti, riskitekijöitä, jotka voidaan muuttaa ja saattaa estää atheroma liittyviä ehtoja pahenemisen ovat:

 • Tupakointi. Tupakointi on yksi suurimmista riskitekijöitä atheroma liittyvä tila. Tupakointi suunnilleen tuplaa mahdollisuus kehittää ED. Nuoret tupakoitsijat eivät ehkä ole tietoisia, että heillä on paljon suurempi riski sairastua ED on keski-iässä verrattuna tupakoimattomiin. Jos tupakoit, kaikin tavoin lopettamaan.
 • Korkea verenpaine. Varmista, että verenpaine tarkistetaan vähintään kerran vuodessa. Jos se on korkea, sitä voidaan hoitaa.
 • Jos olet ylipainoinen, menettää joitakin paino on suositeltavaa.
 • Korkea kolesteroli. Tämä voidaan hoitaa, jos se on korkea.
 • Käyttämättömänä. Meidän kaikkien pitäisi pyrkiä tekemään kohtalaista liikuntaa useimpina päivinä viikossa vähintään 30 minuuttia. Esimerkiksi reipas kävely, uinti, pyöräily, tanssi, puutarhanhoito, jne.
 • Ruokavaliota. Pyri syömään terveellisesti. Katso erillinen lehtinen Terveellinen syöminen.
 • Alkoholi liikaa.
 • Diabetes. Jos sinulla on diabetes, hyvä valvonta verensokeri ja verenpaine voi auttaa minimoimaan diabeteksen verisuonia.

Huom: ED aiheuttamat kaventuneet verisuonia yleisesti kehittää useita vuosia ennen oireita tai ongelmia kehittää, koska kaventuminen sydämen (sepelvaltimoiden) valtimoita (tai muita valtimoissa). Siksi ED mielletään "varhainen varoitus" että sydänsairauksia (tai muita sydän-ja verisuonitaudit) voi kehittyä. Laajassa tutkimuksessa todettiin, että miehet ED ovat kaksi kertaa niin todennäköisesti sydänkohtaus, 10% todennäköisemmin aivohalvauksen ja 20% todennäköisemmin sairaalaan sydämen vajaatoiminta. Tämän vuoksi joitakin testejä alla voi olla hyvä, jos kehittää ED. Lisäksi olet todennäköisesti lääkärin ohjeiden mukaan, miten muuttaa riskitekijöitä yllä. Tavoitteena on estää sydänsairauksia ja muita sydän-ja verisuonitautien syntymistä.

Se on parasta nähdä GP. Hän on todennäköisesti keskustella ongelmasta, mene yli mitään lääkitystä saatat olla ottaen, ja tehdä lääkärintarkastus. Tämä voi auttaa tunnistamaan tai sulkea pois mahdollisia syitä. Ennen hoitoa GP voi ehdottaa joitakin testejä.

Riippuen oireet, todennäköisin syy ED, ikä, jne., lääkäri voi ehdottaa, että sinulla on joitakin testejä. Nämä ovat lähinnä tarkistaa ylös riskitekijöitä yllä, jotka lisäävät riskiä sairastua valtimoiden ahtauma. Testit voivat olla:

 • Verikoe kolesteroli ja muut rasvat (lipidit).
 • Verensokerin.
 • Verikokeita sulkea pois munuais-ja maksasairaus.
 • Virtsanäyte.
 • Tarkastus verenpainetta.
 • Sydän (EKG).
 • Muut sydän testit, jotka ovat joskus tehneet tarvittaessa jos sydänsairaus epäillään.
Erektiohäiriöt (impotenssi). Alennettu veren virtausta penikseen.
Erektiohäiriöt (impotenssi). Alennettu veren virtausta penikseen.

Jos sinulla on alhainen sukupuolen asemaan, tai jos sinulla on ollut aiemmin pään vamma, ED voi johtua hormonaalinen ongelma. Tässä tilanteessa verikoe taso testosteroni (ja joskus prolaktiini) voi olla hyvä.

Vuonna harvoissa tapauksissa, testaaminen miten veri kiertää läpi penis, kuvien avulla tai huumeiden injektioita voidaan tehdä sairaalassa klinikoilla.

Asian asiantuntija on joskus tarpeen arviointia ja hoitoa. Kuitenkin Kilpailut ovat nyt hoidossa enemmän tapauksia ED kuin aiemmin, sillä hoitovaihtoehdot ovat parantuneet viime vuosina. GP on todennäköisesti ehdottaa asian jos olet todettu hormonaalinen ongelma, jos syy liittyy toiseen kunnossa kuin verenkiertohäiriöitä, tai jos olet nuori ja tilanne alkoi loukkaantumisen jälkeen.

Seuraavassa esitetään lyhyt yhteenveto hoitovaihtoehtoja. On hyvät mahdollisuudet menestystä hoitoon. On olemassa hyviä ja huonoja puolia kunkin hoidon ja lääkäri neuvoo edelleen.

Oletko harkinnut teidän muiden lääkitys?

Kuten edellä mainittiin, jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa ED. Tarkista seloste mukana mitään lääkitystä että otat nähdä, jos ED on mahdollista sivuvaikutus. Älä lopeta mitään reseptilääkkeitä, mutta ota yhteyttä lääkäriin, jos epäilet tätä aihetta. Kytkin eri lääkettä voi olla mahdollista, riippuen siitä, mitä lääke on.

Lääkitys (tabletit otetaan suun)

Mikä on erektiohäiriö? Sairaudet, jotka vaikuttavat hermot menee penis.
Mikä on erektiohäiriö? Sairaudet, jotka vaikuttavat hermot menee penis.

Vuonna 1998 ensimmäisen tabletin hoitoon ED käynnistettiin. Tämä teki suuren vaikutuksen hoitoon ED. Hoitoon ED, tere ovat nyt neljä erilaista tablettia lisensoitu UK:

 • Kolme tablettia työtä lisäämällä veren virtausta penikseen. Ne tekevät vaikuttavat cGMP, kemian mukana laajentamalla (dilating) verisuonten kun olet seksuaalisesti herättänyt (edellä). Ne ovat sildenafiilia (Viagra ®), tadalafiili (Cialis ®) ja vardenafiili (Levitra ®). Otat annoksen ennen aiot harrastaa seksiä. Koska miten ne toimivat, nämä lääkkeet kutsutaan fosfodiesteraasi tyyppi 5 (PDE5) estäjät.

Joten, vaikka hermoja tai verisuonia menossa peniksen eivät toimi niin hyvin, tabletti voi aiheuttaa veren virtausta lisätä peniksen ja aiheuttaa erektion. Tabletit voidaan hoitaa ED johtua useista perussairaus.

Huomaa: mikään näistä tabletteja aiheuttaa erektion, jos olet seksuaalisesti herättänyt.

On hyvin mahdollista, että lääke toimii (noin 8 10 Mahdollisesti se toimii hyvin). Kuitenkin, ne eivät toimi kaikissa tapauksissa. On olemassa hyviä ja huonoja puolia kunkin edellä, ja lääkäri neuvoo. Esimerkiksi, et ehkä voi ottaa tiettyjä tabletteja ED, jos sinulla on tiettyjä muita sairauksia tai käyttämään tiettyjä muita lääkkeitä. Esimerkiksi, sinun ei pitäisi ottaa PDE5 jos otat nitraatin lääkkeitä (mukaan lukien Glyseryylitrinitraatin (GTN)), joita usein käytetään angina. Lisäksi, jos otat tietynlainen lääkitys, kutsutaan alfa-salpaajat, korkea verenpaine (doxazosin, indoramiini, teratsosiini tai pratsosiini) sinun täytyy odottaa, kunnes olet annos on vakaa, sillä yhdessä PDE5 voi aiheuttaa äkillinen paineen lasku.

Injektiokäsittely

Tämä oli yleisin hoito ennen tabletteja tuli saataville. Se toimii yleensä erittäin hyvin. Olet opettanut miten pistää lääkettä peniksen juureen. Tämä aiheuttaa veren virtausta, ja erektio kehittyy yleensä 15 minuutin kuluessa. (Toisin kuin tabletit, pystytys tapahtuu siitä, ettei olet seksuaalisesti herättänyt.)

Virtsaputken lääkitys

Voit sijoittaa pienen sakkaa pieneen päähän virtsaputken (putki, joka kulkee virtsan ja avaa lopussa penis). Pelletti on samanlainen lääke, jota käytettiin injektion hoitoon. Lääke imeytyy nopeasti penis aiheuttaa erektion, yleensä 10-15 minuuttia.

Tyhjölaitteineen

On olemassa useita erilaisia ​​laitteita. Periaatteessa voit laittaa peniksen muoviastiassa. Pumppu imee ilmaa pois säiliöstä luoda tyhjiö. Tämä aiheuttaa veren vedetään penis ja aiheuttaa erektion. Kun pystyssä, kuminauha on sijoitettu peniksen juureen ylläpitää erektio. Muovinen säiliö otetaan sitten pois penis ja penis pysyy pystyssä, kunnes kuminauha on poistettu (joka on poistettava 30 minuutin kuluessa).

Peniksen proteesi

Kirurgi voi lisätä sauva pysyvästi penis. Kokeneimpia (kallis) tyyppi voidaan pumpata sisäänrakennettu pumppu aiheuttaa erektion. Enemmän perustyyppi pitää penis jäykkä koko ajan.

Hoitoon perussyy

Esimerkiksi masennuksen, ahdistuneisuuden, muuttuvat lääkitys, leikkaamalla juo runsaasti alkoholia tai käsitellään tiettyjä hormonaalista olosuhteet voivat parantaa niihin ED.

Lifestyle ja muita neuvoja

Kuten edellä on mainittu, ED on usein merkki, joka sydänsairaus tai muita sydän-ja verisuonitauteja voi pian kehittyä. Siksi kannattaa tarkistaa oman elämäntavan nähdä, jos muutoksia voidaan tehdä minimoida riski sairastua näihin ongelmiin. Esimerkiksi lopettaa tupakointi, jos olet tupakoitsija, otetaan säännöllisesti liikuntaa, syö terveellisesti, jne.

Myös lääkäri voi määrätä statiinin lääke alentaa veren kolesterolitasoa, jos riski sairastua sydän-ja verisuonitauteihin on korkea.

Neuvonta

Joskus pari neuvontaa, tai sukupuoleen hoito on hyödyllistä. Nämä ovat eniten hyötyä, jos tietyt mielenterveyden (psykologinen) ongelmat ovat syynä tai seurauksena, ED.

Joissakin tapauksissa, sukupuoli hoidon lisäksi käytetään toiselle hoitovaihtoehto.

Department of Health todetaan: "1. heinäkuuta 1999 alkaen vain niille potilaille, jotka kärsivät yhden määrätyn sairauksia ovat oikeutettuja lääkehoitojen impotenssi on NHS. Muut miehet voivat saada yksityisen reseptiä oman GP."

Määritetyn sairauksia ovat diabetes, multippeliskleroosi, Parkinsonin tauti, polio, eturauhasen syöpä, operaatio poistaa eturauhanen (eturauhasen), radikaali lantioleikkaus, munuaisten vajaatoimintaa hoidetaan dialyysillä tai elinsiirtojen, vaikea lantion vamma, yhden geenin neurologinen sairaus, selkäydinvamma ja selkärankahalkion.

Asiantuntija voi myös määrätä lääkettä hoitojen NHS jos ehto aiheuttaa vakavaa kärsimystä elämässäsi. Esimerkkejä olisi parisuhteen sosiaalisia ongelmia tai vaikutuksia mielialaan tai käyttäytymiseen.

Siksi, jos sinulla on jokin edellä mainituista edellytyksistä tai saada hyväksynnällä konsultti, joudut maksamaan kaikki kustannukset mitään tabletteja määrätty hoitoon ED. Tämä politiikka voi tarkistaa Department of Health tulevaisuudessa.

Lisäohjeita ja tietoa

Seksuaalinen neuvoja yhdistys

Tutustu näihin