Miten antaa urheiluvammat boot

Miten antaa urheiluvammat boot. Getting takaisin jaloillesi.
Miten antaa urheiluvammat boot. Getting takaisin jaloillesi.

Sinun ei tarvitse kertoa teille, että osallistuminen urheiluun on terve asia tehdä. Paitsi tietenkin noina aikoina, kun vahingon lakkoja ja yhtäkkiä olet poissa pelistä, penkillä - ja jos olet todella onneton - pois lähimpään & E yksikkö.

Jos tämä on tapahtunut sinulle viime aikoina, et ole yksin. Mukaan virallisia NHS luvut, osanotto & E yksiköiden urheiluvammojen joka vuosi on 388500, ja tämä luku on noussut 15% verrattuna edellisvuoteen.

Noin puolet näistä tapauksista olivat vuotiaat miehet 10-29 ja ruuhka-aikoina nämä vammat olivat lauantai-iltapäivisin ja sunnuntaisin klo 11 ja kuusitoista - suosituin aikoja, jolloin urheilu yleensä pelataan, joten ei ole yllätys siellä sitten!

Tässä on minun neuvoni auttaa estämään vammoja ja jos he lakko, miten saada takaisin jalat mahdollisimman nopeasti...

Yleisiä vammoja

Viime aikoina yleinen urheiluvammat ovat olleet nilkoissa. Tämä johtuu siitä, että kaikki on tulossa paljon vahvempi, isompi ja nopeampi, joten kun nilkat ovat kiinni hankalissa asennoissa osa heistä loukkaantua on noussut.
Tämä on sama kaikille polven vammat näinä päivinä, joka pitää pelaajat pois pelejä pitkään takia nivelside vahinkoa. Stressiä nivelsiteiden tuoma painosta muita pelaajia, joten ne yleensä repiä tai repeämä ja jää vaativat leikkausta.

Rugby erityisesti hartiavammoja usein ilmaantuu vain siksi luonteen urheilua! Acromioclavicular (AC) nivelvammojen ympäri lapa ovat todella yleisiä, koska on vaara sairastua rakenteellisiin kysymyksiin jänteet ja nivelsiteet.

Aivotärähdys vammat ovat kasvussa myös urheilu-ja johtuvat yleensä pään yhteenottoja, jolloin jotkut pelaajat on tyrmätty. Kuten voitte kuvitella, nämä ovat yleensä vaikea estää! Eikä pidä unohtaa niitä harmittaa vammoja, kuten rikki sormet ja varpaat, jotka ovat myös vaikea välttää, mutta ovat erittäin yleisiä.

Suojaudu vammoja, kuten nilkan ja polven nivelsiteet, paljon prehabilitation työ on tehty suojaamaan nämä ruumiinosat. Niinpä esimerkiksi, paljon mitä kutsutaan asentotunto työtä tehdään urheilu, auttaa vahvistamaan nivelsiteiden ja jänteiden ympärillä luut, kun he ovat alle paljon stressiä.

On helppo ja yhteisiä harjoituksia, kuten hyppii toinen jalka samalla pitää silmät kiinni, jonka voit kokeilla, estämään tällaisia ​​ongelmia kehittää.

Getting takaisin jaloillesi

Jos et saa loukkaantui ja olet poissa toiminnasta aikaa, on monia asioita, jotka voidaan tehdä nopeuttaa elpymistä.

Vuonna alkuvaiheessa vamman on massiivisesti tärkeää huolehtia siitä. Joten nilkan ja polven nivelside vammat, paljon jäätä tarvitaan auttaa vähentämään turvotusta ja puristus on myös usein yrittänyt tukea tätä hoitoa. On myös hyvä pitää raajojen pystyasennossa ja yrittää pitää pois jalat mahdollisimman paljon. Sinun fysioterapeutti [jos sinulla on yksi], yleensä kertoo sinulle, mitä sinun pitää tehdä ja milloin.

Ruokavalio on massivley tärkeää saada oikea ravinteita ja mineraaleja kehoosi auttaa palautumisen ja myös estää laittamalla rasvaa! Ilmeisesti pysyä pois alkoholi tulee olemaan hyötyä ja syö runsaasti hedelmiä ja vihanneksia on erittäin suositeltavaa.

Tutustu näihin

  • Vulvasyöpä (syöpä vulva) on harvinaista syöpää. Se vaikuttaa yleensä naisten yli…
  • Jos epäilet, että sinulla on gonokokiton virtsaputken (NGU), mene lääkäriin…
  • Balanitis tarkoittaa tulehdus loppuun penis (terska). Se voi esiintyä missä…
  • Erektiohäiriöt (ED) tarkoittaa, että et voi saada asianmukaista erektio.…