Raskaana ja haluavat parasta vauvalle? Lue tämä!

Noin kuusi viikkoa sitten kirjoitin blogin hinkuyskä. Luvut etsivät pelottava - kahdeksan kertaa enemmän tapauksia raportoitiin kuin tähän aikaan vuosi sitten. Kaukana viittaa tämä tarkoitti rokotukset eivät toimi, vertasin tilastojen tänään - 2500 tapauksia seitsemässä kuukaudessa - kanssa 150000 tapauksissa ja 300 kuolemantapausta vuodessa, ennen hinkuyskä rokotusohjelma otettiin käyttöön.

Mutta tarina ei ole vielä ohi. On nyt ollut noin 5000 ilmoitettuja tapauksia hinkuyskä Englannissa ja Walesissa tänä vuonna tähän mennessä. Vauvat, erityisesti alle kolmen kuukauden ikäisiä, ovat niitä meidän tarvitse pelätä eniten. He ovat niitä, jotka ovat todennäköisimmin saada vakavia komplikaatioita - ja traagisesti, yhdeksän heistä on kuollut tänä vuonna jo vuodesta hinkuyskä.

Selvittää, miten suojella heitä paremmin, Department of Health tarkasteltiin useita mahdollisuuksia. Vauvat ovat tarjonneet ensimmäistä rokotuksia kaksi, kolme ja neljä kuukautta. Ne kestää jonkin aikaa rakentaa immuniteetti tässä varhaisessa iässä, ja ei ole täysin suojattu hinkuyskä, kunnes ne ovat kolmannen rokotukset neljä kuukautta. Jos äidit lykkäsivät immunising lapsiaan tai eivät tuo niitä ollenkaan, että olisi selvästi aihetta huoleen. Itse asiassa, rokotettuja vauvoille Britanniassa ovat kaikkien aikojen ennätys, joten ei ollut parantamisen varaa on.

Auttaisiko, jos vauvoja aloitti rokotukset aiemmin, sanovat kuudeksi viikoksi? Todisteet sanoo vielä ei tehdä tarpeeksi eroa, että ratkaisevan kolmen ensimmäisen elinkuukauden aikana. Seuraava vaihtoehto oli tarkastella käyttöön tehosterokotus ohjelman raskaana oleville naisille, kuten on tehty Euroopassa vuodesta hinkuyskä nousivat sielläkin. Tämä on mitä Department of Health on suositellut sen tänään ilmoituksen.

Todisteet osoittavat, että paras aika parantaa äidin immuniteetti antaa parhaan suojan hänen vastasyntynyt vauva on välillä 28 ja 38 raskausviikolla. Rokote, jota käytetään on sama, joka on jo saanut kouluikäisten lasten, joten niiden turvallisuus on testattu miljoonia jo. Se voidaan antaa yhtenä injektiona normaaliteurastuksessa synnytystä tapaamisia ja on tarpeeksi varastossa varalla jokainen raskaana oleva nainen maassa saada yksi heti.

Käyttöönotto influenssarokotukset raskaana oleville naisille on ehdottanut, että naiset ovat varuillaan saada rokotukset, kun he raskaana. Uskon vakaasti, lukemisen jälkeen kaikki todisteet, että hyödyt flunssa rokotukset raskauden aikana suuremmat kuin mahdolliset riskit. Mutta olen myös ollut odottava äiti, ja olen liiankin tietoinen vastuusta ja ahdistus tuntuu vauvalle - ja pelkosi tee mitään, joka voi vahingoittaa sikiötä. Logiikka ei aina riitä.

Mutta idea immunising raskaana vastaan ​​hinkuyskä on nimenomaan suojella avuttomia vauvoja. Rokoteta äiti saa tukea vasta-aineita. Äidit siirtävät näitä vasta-aineita niiden vauvoja, suojaamalla niitä kauhu hinkuyskä ennen vauvan oma rokotukset on ollut mahdollisuus työskennellä täysin.

Olen sanonut tämän monta kertaa aiemmin, mutta sanon sen taas - rokotusohjelmat ovat luultavasti pelasti enemmän ihmishenkiä viime vuosisadan kuin mitään muuta me ihmiset olemme koskaan tehneet, paitsi kenties saada puhdasta vettä. Kauhujuttuja tulevat ja menevät, mutta sairaudet ovat tulleet jäädäkseen. Vauva tarvitsee apuasi - älä anna hänelle alas.

Tutustu näihin

  • Vulvasyöpä (syöpä vulva) on harvinaista syöpää. Se vaikuttaa yleensä naisten yli…
  • Jos epäilet, että sinulla on gonokokiton virtsaputken (NGU), mene lääkäriin…
  • Balanitis tarkoittaa tulehdus loppuun penis (terska). Se voi esiintyä missä…
  • Erektiohäiriöt (ED) tarkoittaa, että et voi saada asianmukaista erektio.…