Fenoksibentsamiinin - alfasalpaajan

Aikuiset yleensä alkaa yksi kapseli päivässä. Tämä annos voidaan suurentaa muutaman ensimmäisen päivän.

Se on yhteinen huimaa tai pyörryttää aluksi. Tämän pitäisi pian ratkaista.

Sinulle voidaan antaa muita lääkkeitä ottaa rinnalla fenoksibentsamiinin.

Hoitomuodon Alpha-adrenoseptoria esto (kutsutaan myös alfa-salpaaja)
Käytetään Korkea verenpaine aiheuttaa feokromosytooma
Kutsutaan myös Dibenyline ®
Saatavana Kapselit ja injektio

Feokromosytooma on kasvain lisämunuaisten. Kun feokromosytooma, suuria määriä kemikaaleja vapautuu lisämunuaisten, joka kuristaa (tai kapea) verisuonia. Tämä aiheuttaa verenpaineen kasvaa merkittävästi. Fenoksibentsamiinin toimii estämällä sivustojen verisuonia, kutsutaan alfa-reseptoreihin, jossa nämä kemikaalit työtä. Tämä estää toiminta vähentää korkean verenpaineen.

Jotkut lääkkeet eivät sovi ihmisille joilla on tietyt ehdot, ja joskus lääkettä saa käyttää vain, jos ylimääräistä huolellisuutta. Näistä syistä, ennen kuin aloitat fenoksibentsamiinin on tärkeää, että lääkäriltä tai apteekista tietää:

 • Jos olet raskaana, vauvan tai imetät.
 • Jos sinulla on munuaisvaivoja.
 • Jos sinulla on sydänsairaus tai jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus.
 • Jos sinulla on ollut aivohalvaus.
 • Jos sinulla on porfyria (tämä on harvinainen perinnöllinen verisairaus).
 • Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio lääkettä.
 • Jos käytät tai käyttää muita lääkkeitä. Tämä sisältää kaikki lääkkeistä, jotka ovat saatavilla ilman reseptiä, kuten kasviperäisten ja täydentäviä lääkkeitä.
 • Ennen kuin aloitat tämän hoidon, lukea valmistajan painetun tiedotteen sisältä pack. Esite antaa sinulle enemmän tietoa fenoksibentsamiinin ja luettelo haittavaikutuksia, joita saattaa ilmetä ottamasta sitä.
 • Kun hoidon aloittamista lääkäri antaa sinulle pienen annoksen (yksi kapseli päivässä) ja sitten vähitellen lisätä annosta lähipäivinä. Tämä mahdollistaa lääkärin varmista, että sinulla on oikea annos auttaa kunnossa ja välttää ei-toivottuja oireita. Ota fenoksibentsamiinin kapseleita juuri sen verran kuin lääkäri on määrännyt. Annoksesi myös etiketissä pakkaus muistuttaa.
 • Niele kapselit veden kera.
 • Jos unohdat ottaa annoksen, ota se heti kun muistat. Kuitenkin, jos kun muistat, se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä pois unohtuneen annoksen. Älä ota kahta annosta yhdessä tehdä unohtuneen annoksen.
 • Pidä säännöllisiä tapaamisia lääkärin kanssa. Tämä on niin lääkäri voi tarkistaa edistymistä.
 • Jos ostat lääkkeitä, tarkista apteekista, että ne soveltuvat ottamaan rinnalla fenoksibentsamiinin.
 • Jos olet menossa leikkaukseen tai hammashoito, on tärkeää, että henkilö suorittaa hoidon tietää, että käytät näitä kapseleita.

Yhdessä niiden hyödyllisiä vaikutuksia, useimmat lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, vaikka kaikki eivät kokee niitä. Nämä yleensä parantaa kehosi sopeutuu uutta lääkettä, mutta lääkärillesi tai apteekkiin, jos jokin seuraavista sivuvaikutuksia jatkuvat tai muuttuvat hankala.

Yhteinen fenoksibentsamiinin sivuvaikutuksia
Mitä voin tehdä, jos koen tämän?
Huimaus tai pyörrytys, varsinkin kun nouset ylös makuulta tai istumasta Getting hitaammin voi auttaa. Jos alkaa huimata, makuulle niin että et heikottaa, sitten istua
hetkeksi ennen pysyvän. Älä aja tai käytä työkaluja tai koneita
Väsymys, nenän tukkoisuus, näköongelmia, siemensyöksyä ongelmia, nopea syke Jos jokin näistä on hankala, puhu lääkärisi kanssa

Jos koet muita oireita, jotka mielestänne voi johtua tätä lääkettä, puhu lääkärillesi tai apteekkiin.

 • Pidä kaikki lääkkeet poissa ulottuvilta lapsia.
 • Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suorasta lämpöä ja valoa.

Älä koskaan ota enempää kuin on määrätty. Jos epäilet, että sinä tai joku muu olisi voinut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, mene ensiapuun paikalliseen sairaalaan kerralla. Ota lääkepakkaus mukaasi, vaikka se on tyhjä.

Tämä lääke on tarkoitettu sinulle. Älä koskaan anna sitä muille ihmisille, vaikka niiden kunto näyttää olevan samat kuin sinun.

Älä pidä out-of-date tai ei-toivottuja lääkkeitä. Vie ne apteekkiin, joka hävittää ne sinulle.

Jos sinulla on kysymyksiä tämän lääkkeen käytöstä kysy apteekista.

Tutustu näihin