Syklitsiini sairauden

Syklitsiini auttaa vähentämään sairauden ja huimausta.

Se voidaan tehdä aikuisten ja lasten yli 6-vuotiaille.

Yleisimmät haittavaikutukset ovat suun kuivuminen ja uneliaisuus.

Hoitomuodon Antihistamiini
Käytetään Sairaus aiheuttaa tasapainon tai liikkeen ongelmat, kuten huimaus, matkapahoinvoinnin, ja ongelmat sisäkorvan
Saatavana Tabletit

Syklitsiini hoidetaan sairauden, matkapahoinvoinnin, ja ongelmat sisäkorvan ja tasapaino. Se on antihistamiini.

Hermot sijaitsevaan korvalla lähettää viestejä aivoihin tietoja liikkeitä. Yhdessä viestejä silmäsi ja lihaksia, nämä hermot auttaa kehoa ylläpitämään hyvää tasapainoa. Jos hermot yhdessä korvia lähettää liikaa, liian vähän tai vääränlaisia ​​viestejä aivoihin, se on ristiriidassa lähetettyjen viestien teidän muiden korvaan, silmäsi, tai kehon. Aivosi sitten saa sekoittaa ja tämä voi aiheuttaa huimausta ja huimaus (pyörrytys), ja voi aiheuttaa pahoinvointia.

Matkapahoinvoinnin aiheuttaa toistuvia epätavallisia liikkeitä ajon aikana. Nämä toistuvat liikkeet, kuten menee yli kuoppia tai ympyrää, lähettää paljon viestejä aivoihin. Tasapainotusmekanismi korvaan lähettää erilaisia ​​signaaleja kuin silmistäsi, joka johtaa aivoissa saa sekoittaa ja ristiriitaiset viestit. Tämä on mitä aiheuttaa voit tuntea sairas.

Syklitsiini vähentää tunteita sairauden ja huimaus aiheuttamia ongelmia, kuten nämä. Se on saatavissa reseptillä, tai voit ostaa sen apteekista ilman reseptiä. Se voidaan ottaa aikuisten ja lasten yli 6-vuotiaille.

Jotkut lääkkeet eivät sovi ihmisille joilla on tietyt ehdot, ja joskus lääkettä saa käyttää vain, jos ylimääräistä huolellisuutta. Näistä syistä, ennen kuin aloitat syklitsiinin on tärkeää, että lääkäriltä tai apteekista tietää:

 • Jos olet raskaana, vauvan tai imetät.
 • Jos sinulla on maksa-tai sydänvaivoja.
 • Jos sinulla on glaukooma (silmässä).
 • Jos sinulla on epilepsia.
 • Jos sinulla on Parkinsonin tauti.
 • Jos sinulla on eturauhasen ongelmia, tai ovat kokeneet virtsaamisvaikeuksia.
 • Jos tiedät on tukoksia ohutsuolessa.
 • Jos sinulla on porfyria (harvinainen perinnöllinen verisairaus).
 • Jos käytät muita lääkkeitä. Tämä sisältää kaikki lääkkeistä, jotka ovat saatavilla ilman reseptiä, kuten kasviperäisten ja täydentäviä lääkkeitä.
 • Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio lääkettä.
 • Ennen kuin aloitat tämän hoidon, lukea valmistajan painetun tiedotteen sisältä pack. Esite antaa sinulle enemmän tietoa syklitsiinin ja luettelo haittavaikutuksia, joita saattaa ilmetä ottamasta sitä.
 • Ota syklitsiinin juuri sen verran kuin lääkärisi tai apteekin on määrännyt. Se otetaan yleensä kolme kertaa päivässä.
 • Jos käytät syklitsiinin lievittää matkapahoinvoinnin, ota ensimmäinen annos 1-2 tuntia ennen kuin piti lähteä. Jos olet menossa pitkälle matkalle, voit ottaa edelleen annoksia kahdeksan tunnin välein tarvittaessa. Jos annat syklitsiinin lapselle, tarkista etiketissä huolellisesti varmistaa annat oikeat annokset iän lapsesi. Varmista jätät kahdeksan tunnin välein.
 • Syklitsiini voivat aiheuttaa uneliaisuutta ja näön hämärtymistä. Vaikka tämä on harvinaista jälkeen kerta-annoksen syklitsiinillä se voi tapahtua, jos se on ottanut enemmän säännöllisesti. Jos näin tapahtuu, älä aja äläkä käytä työkaluja tai koneita. Alkoholi tekee uneliaisuutta huonompi, joten on parasta olla juomatta alkoholia, kun olet syklitsiinin.
 • Jos sinulla on leikkauksen tai hoidon (varsinkin jos se on testata allergia), kerro suorittavan henkilön hoidon, että käytät syklitsiinin.
 • Jos ostat lääkkeitä, tarkista apteekista että ne ovat turvallisia ryhtyä antihistamiini.

Yhdessä niiden hyödyllisiä vaikutuksia, useimmat lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, vaikka kaikki eivät kokee niitä. Nämä yleensä parantaa kehosi sopeutuu uutta lääkettä, mutta lääkärillesi tai apteekkiin, jos jokin seuraavista sivuvaikutuksia jatkuvat tai muuttuvat hankala.

Mahdolliset syklitsiinin sivuvaikutuksia Mitä voin tehdä, jos koen tämän?
Päänsärky Kysy apteekista suositella sopivaa kipulääke
Väsymys, näön hämärtyminen Tämä on epätodennäköistä, mutta jos se tapahtuu, älä aja äläkä käytä työkaluja tai koneita. Älä juo alkoholia
Suun kuivuminen Kokeile märehtiä sokeriton makeisia tai purukumia
Ummetus Yritä syödä hyvin tasapainoinen ruokavalio ja juoda runsaasti vettä
Ihottuma, virtsaamisvaikeudet, levottomuus Lopeta syklitsiinin ja keskustele lääkärisi kanssa näistä

Jos koet muita oireita, jotka mielestänne voi johtua tätä lääkettä, puhu lääkärillesi tai apteekkiin.

 • Pidä kaikki lääkkeet poissa ulottuvilta lapsia.
 • Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suorasta lämpöä ja valoa.

Älä koskaan ota enempää kuin on määrätty. Jos epäilet, että sinä tai joku muu olisi voinut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, mene ensiapuun paikalliseen sairaalaan kerralla. Ota lääkepakkaus mukaasi, vaikka se on tyhjä.

Tämä lääke on tarkoitettu sinulle. Älä koskaan anna sitä muille ihmisille, vaikka niiden kunto näyttää olevan samat kuin sinun.

Älä pidä out-of-date tai ei-toivottuja lääkkeitä. Vie ne apteekkiin, joka hävittää ne sinulle.

Jos sinulla on kysymyksiä tämän lääkkeen käytöstä kysy apteekista.

Tutustu näihin