Syklopentiatsidi tablettia

Syklopentiatsidi on diureetti (vesi tabletti).

Se on parasta tehdä aamulla.

Sivuvaikutuksia ovat yleensä lieviä, mutta voivat olla pahoinvointi tai huimausta.

Hoitomuodon Tiatsididiureetin
Käytetään Korkea verenpaine, nesteen kertyminen ja sydämen vajaatoiminta
Kutsutaan myös Navidrex ®; Navispare ® (syklopentiatsidi kanssa amiloridia)
Saatavana Tabletit

Syklopentiatsidi kuuluu lääkeryhmään tiatsididiureettien. Diureetti on lääke, joka nostaa virtsaneritystä, että välität pois munuaisia. Ne ovat usein kutsutaan nesteenpoistolääkkeitä. Diureetit ovat yhteisiä hoitoa verenpainetaudin (korkea verenpaine). Niitä käytetään myös poistaa ylimääräistä nestettä kehosta olosuhteissa, joissa kehon säilyttää enemmän kuin se tarvitsee. Tätä kutsutaan turvotus. Syklopentiatsidi on hyödyllinen myös ihmisiä, joilla on sydämen vajaatoiminta. Tämä on sairaus, jossa sydän ei toimi niin hyvin kuin pitäisi.

Diureetit kuten syklopentiatsidi työtä häiritsemällä kuljetukseen suolaa ja vettä kaikkialla tietyissä soluissa munuaisia. Tämän seurauksena on tehdä munuaiset häipyä enemmän virtsaa. Tämä poistaminen nestettä vähentää verenpainetta ja vähentää työn sydämesi on tehtävä.

Syklopentiatsidi voidaan antaa myös yhdessä muiden diureetteja. Kun sitä käytetään näin, sinulle saatetaan määrätä yhdistelmä tabletti, kuten Navispare ®. Tämä merkki sisältää syklopentiatsidi kanssa amiloridilla. Yhdistelmä tabletteja kuin tämä auttaa vähentämään määrä tabletteja sinun täytyy ottaa joka päivä.

Jotkut lääkkeet eivät sovi ihmisille joilla on tietyt ehdot, ja joskus lääkettä saa käyttää vain, jos ylimääräistä huolellisuutta. Näistä syistä, ennen kuin aloitat syklopentiatsidi on tärkeää, että lääkäriltä tai apteekista tietää:

 • Jos olet raskaana tai imetät.
 • Jos sinulla on munuais-tai maksaongelmia.
 • Jos sinulla on kihti, diabetes, tai systeeminen lupus erythematosus (tulehduksellinen sairaus kutsutaan myös lupus tai SLE). Näitä olosuhteita voidaan pahentaa diureetteja.
 • Jos sinulla on kertonut lääkärille, että sinulla on alhainen natrium-tai kalium veren tai korkea kalsiumpitoisuus veressä.
 • Jos sinulla on ongelmia lisämunuaisten kutsutaan Addisonin tauti.
 • Jos käytät tai käyttää muita lääkkeitä. Tämä sisältää kaikki lääkkeistä, jotka ovat saatavilla ilman reseptiä, kuten kasviperäisten ja täydentäviä lääkkeitä.
 • Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio lääkettä.
 • Ennen kuin aloitat tämän hoidon, lukea valmistajan painetun tiedotteen sisältä pack. Esite antaa sinulle enemmän tietoa syklopentiatsidi ja luettelo haittavaikutuksia, joita saattaa ilmetä ottamasta sitä.
 • Ota syklopentiatsidi juuri sen verran kuin lääkäri on määrännyt. Tavanomainen annos on ½ -1 tabletti päivässä. Lääkäri saattaa suositella, että otat annoksesi aamulla. Tämä on niin se toimii päivällä ja uni ei häiritse sinun tarvitsee saada jopa käydä vessassa yöllä.
 • Voit ottaa tabletit ennen tai jälkeen aterian.
 • Jos unohdat ottaa annoksen, ota se heti kun muistat. Kuitenkin, jos se on sen jälkeen kahdeksantoista illalla, pitää jättää unohtuneen annoksen ja jatkaa normaalisti seuraavana päivänä. Älä ota kahta annosta yhdessä tehdä unohtuneen annoksen.
 • Diureetit kuten syklopentiatsidi auttaa sinua menettää vettä. Joskus voi menettää liikaa ja kuivumiseen. Kerro lääkärillesi, jos sinusta tuntuu jatkuvasti jano, suusi on kuiva, tai ihosi näyttää ja tuntuu kuivalta.
 • Yritä pitää säännöllisesti tapaamisia lääkärin kanssa. Tämä on niin lääkäri voi tarkistaa edistymistä. Suola tasapaino verenkiertoon voi häiriintyä syklopentiatsidi ja lääkäri voi halua sinun on verikokeen ajoittain tarkistaa tämän.
 • Jos sinulle on määrätty syklopentiatsidi korkea verenpaine, hoito on todennäköisesti pitkällä aikavälillä. Vaikka monet ihmiset, joilla on korkea verenpaine ei huonovointinen, jos jätetään hoitamatta, korkea verenpaine voi vahingoittaa sydäntä ja vahingoittaa verisuonia. Tällainen vaurio voi myöhemmin aiheuttaa sydänkohtauksen, aivohalvauksen tai munuaisongelmia, joten on tärkeää, että jatkat näitä tabletteja säännöllisesti vähentää tätä riskiä. Voit myös antaa joitakin elintapojen tai ruokavalion neuvoja lääkäri, kuten tupakoinnin lopettamista, vähentämällä suolan teidän ruokavalio ja ottaen joitakin säännöllisen liikunnan. Tämän lausunnon auttaa myös vähentämään riskiä vaurioita sydämen ja verisuonten.
 • Alkoholin nauttiminen olet syklopentiatsidi saattaa aiheuttaa huimausta. Kysy lääkäriltä neuvoja siitä kannattaa välttää alkoholia.
 • Jos ostat lääkkeitä, tarkista apteekista, että ne soveltuvat ottamaan rinnalla syklopentiatsidi.
 • Jos olet menossa leikkaukseen tai hammashoitoon, kerro suorittavan henkilön hoidon, mitä lääkkeitä käytät.
 • Jos sinulla on diabetes, syklopentiatsidi voi vaikuttaa verensokeri. Testaa veren tai virtsan säännöllisesti ja puhua lääkärin kanssa, jos havaitset merkittäviä muutoksia.

Yhdessä niiden hyödyllisiä vaikutuksia, useimmat lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, vaikka kaikki eivät kokee niitä. Nämä yleensä parantaa kehosi sopeutuu uutta lääkettä, mutta lääkärillesi tai apteekkiin, jos jokin seuraavista sivuvaikutuksia jatkuvat tai muuttuvat hankala.

Yhteinen syklopentiatsidi sivuvaikutuksia
Mitä voin tehdä, jos koen tämän?
Pahoinvointi, vatsavaivat Tämä on yleensä lievä, mutta se kannattaa ottaa syklopentiatsidi ruoan jälkeen
Huimausta, varsinkin seisomaan noustessa (alhaisen verenpaineen) Nousta ylös ja liikkuvat hitaammin pitäisi auttaa. Jos alkaa huimata, makuulle niin että et heikottaa, sitten istua muutaman minuutin, ennen kuin yrität seisomaan jälleen
 • Pidä kaikki lääkkeet poissa ulottuvilta lapsia.
 • Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suorasta lämpöä ja valoa.

Älä koskaan ota enempää kuin on määrätty. Jos epäilet, että sinä tai joku muu olisi voinut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, mene ensiapuun paikalliseen sairaalaan kerralla. Ota lääkepakkaus mukaasi, vaikka se on tyhjä.

Tämä lääke on tarkoitettu sinulle. Älä koskaan anna sitä muille ihmisille, vaikka niiden kunto näyttää olevan samat kuin sinun.

Älä pidä out-of-date tai ei-toivottuja lääkkeitä. Vie ne apteekkiin, joka hävittää ne sinulle.

Jos sinulla on kysymyksiä tämän lääkkeen käytöstä, kysy apteekista.

Tutustu näihin

 • Monet naiset ovat satunnaista bout emättimen hiivatulehdus. Se johtuu infektion…
 • Vulvasyöpä (syöpä vulva) on harvinaista syöpää. Se vaikuttaa yleensä naisten yli…
 • Jos epäilet, että sinulla on gonokokiton virtsaputken (NGU), mene lääkäriin…
 • Balanitis tarkoittaa tulehdus loppuun penis (terska). Se voi esiintyä missä…