Tretinoin kapselia

Pidä säännöllisiä tapaamisia lääkärin kanssa, jotta edistymistä voidaan seurata.

Kapselit niellään kokonaisina pureskelematta niitä. Ota ne, tai pian sen jälkeen, aterian.

Jos olet nainen on erittäin tärkeää, että et ole tullut raskaaksi, kun käytät tretinoiini. Kysy lääkäriltäsi sopivaa ehkäisyä.

Hoitomuodon Retinoidi
Käytetään Akuutti promyelosyyttileukemiasolu
Kutsutaan myös Vesanoid ®
Saatavana Kapselit

Tretinoin on syövän hoitoon käytettävä lääke tyypin leukemian kutsutaan akuutiksi promyelosyyttileukemiasolu. Tämä on syöpä, jossa luuydin tekee paljon poikkeavia valkosoluja. Valkosolujen auttavat yleensä kehoa taistelemaan infektioita mutta leukemia kehittämiseen näiden valkosolujen menee pieleen.

Tretinoiini on lääke, joka on samanlainen kuin vitamiinin Se toimii hidastamalla kasvua epänormaali verisolut vastuussa syövän. Se on määrätty sinulle erikoislääkäri.

Jotkut lääkkeet eivät sovi ihmisille joilla on tietyt ehdot, ja joskus lääkettä saa käyttää vain, jos ylimääräistä huolellisuutta. Näistä syistä, ennen kuin aloitat tretinoiini on tärkeää, että lääkäriltä tai apteekista tietää:

 • Jos olet raskaana, vauvan tai imetät.
 • Jos sinulla on maksa-tai munuaisongelmia.
 • Jos käytät muita lääkkeitä, mukaan lukien saatavilla ilman reseptiä, kasviperäisiä tai täydentäviä lääkkeitä. On erityisen tärkeää, että lääkäri pitäisi tietää, jos käytät jotain antibiootteja tai vitamiineja.
 • Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio jollekin lääkkeelle. Sinun pitää myös kertoa lääkärillesi, jos olet allerginen pähkinöille tai soijalle.
 • Ennen kuin aloitat tämän hoidon, lukea valmistajan painetun tiedotteen sisältä pack. Esite antaa sinulle enemmän tietoa tretinoin kapselit ja luettelo haittavaikutuksia, joita saattaa ilmetä ottamasta niitä.
 • Ota tretinoiini juuri sen verran kuin lääkäri on määrännyt. Sinua pyydetään ottamaan kaksi annosta päivässä. Lääkäri kertoo, kuinka monta kapselia sinun tulee ottaa jokaisen annoksen. Tämä tieto on myös etiketissä pullon muistuttaa. Pyri ottamaan annosta samalla kertaa päivässä, koska tämä auttaa sinua muistamaan ottaa ne.
 • Niele kapselit veden kera aterian yhteydessä (tai pian sen jälkeen). Kapselit niellään kokonaisena - älä pureskele niitä.
 • Jos unohdat ottaa annoksen, ota se heti kun muistat, ellei ole jo melkein aika ottaa seuraava annos, jolloin jätä unohtunut annos. Älä ota kahta annosta yhdessä tehdä unohtamasi annoksen. Jos unohdat annoksen, varmista, että kerrot lääkärille siitä.
 • Hoitojakso voi kestää enintään kolme kuukautta.
 • Pidä säännöllisiä tapaamisia lääkärin kanssa, koska sinun täytyy käydä säännöllisesti verikokeissa niin edistymistä voidaan tarkistaa. Nämä kapselit ovat vain yksi useita hoitoja, jotka olet todennäköisesti vaativat.
 • Jos olet nainen, on tärkeää, että et saa raskaaksi ottaen tretinoiini. Tämä koskee myös aikaa sen jälkeen, kun hoito on päättynyt. Jotkut ehkäisypillerit eivät sovellu tretinoiinin joten on tärkeää, että pyydät neuvoa lääkäriltä ennen näitä kapseleita. Saat myös suositeltavaa tehdä raskaustesti joka kuukausi.
 • Jos sinulla on jokin hoitoa, kuten toiminnan tai hammashoitoa, kerro suorittavan henkilön hoidon, mitä lääkkeitä käytät.
 • Jos ostat lääkkeitä, tarkista apteekista, että ne soveltuvat ryhtyä tretinoiini. Tämä sisältää kaikki valmisteet, jotka voivat sisältää vitamiineja, koska et saa ottaa vitamiinia, kun olet tretinoiini.

Yhdessä niiden hyödyllisiä vaikutuksia, useimmat lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, vaikka kaikki eivät kokee niitä. Nämä yleensä parantaa kehosi sopeutuu uutta lääkettä, mutta Keskustele lääkärin kanssa, jos jokin seuraavista sivuvaikutuksia jatkuvat tai muuttuvat hankala.

Yhteinen tretinoiini sivuvaikutuksia Mitä voin tehdä, jos koen tämän?
Huimaus Getting hitaasti pitäisi auttaa. Jos alkaa huimata, makuulle niin että et heikottaa, sitten istua hetken ennen pysyvän. Älä aja tai käytä työkaluja tai koneita
Päänsärky Kysy lääkäriltä suositella sopivaa kipulääke
Pahoinvointi tai oksentelu, vatsakipu Kiinni yksinkertaisia ​​ruokia
Ripuli Juo runsaasti vettä
Ummetus Juo paljon vettä ja yrittää syödä hyvin tasapainoinen ruokavalio
Ruokahalun puute, sekavuus, ahdistuneisuus, mielialan vaihtelut, univaikeudet, pistely tunteita, vaikeuksia kuulla tai nähdä, punoitus, suun tai ihon, hengitysvaikeudet, ihottuma, hiustenlähtö, lisääntynyt hikoilu, kivut ja yleinen huonovointisuus Jos joku on hankala, keskustele lääkärisi kanssa

Tärkeää: lääkäri ovat keskustelleet kanssasi mahdollisuus toivottuja sivuvaikutuksia, että sinun täytyy antaa lääkärisi tietää heti. Jos kehittää korkean lämpötilan tai hengenahdistusta sekä rintakipua tai vatsakipu ja yskä, puhua lääkärin tai sairaalan klinikalla välittömästi.

Jos koet muita oireita, jotka mielestänne voi johtua tätä lääkettä, puhu lääkärillesi tai apteekkiin.

 • Pidä kaikki lääkkeet poissa ulottuvilta lapsia.
 • Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suorasta lämpöä ja valoa.

Älä koskaan ota enempää kuin on määrätty. Jos epäilet, että sinä tai joku muu olisi voinut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, mene ensiapuun paikalliseen sairaalaan kerralla. Ota lääkepakkaus mukaasi, vaikka se on tyhjä.

Tämä lääke on tarkoitettu sinulle. Älä koskaan anna sitä muille ihmisille, vaikka niiden kunto näyttää olevan samat kuin sinun.

Älä pidä out-of-date tai ei-toivottuja lääkkeitä. Vie ne apteekkiin, joka hävittää ne sinulle.

Jos sinulla on kysymyksiä tämän lääkkeen käytöstä kysy apteekista.

Tutustu näihin

 • Vulvasyöpä (syöpä vulva) on harvinaista syöpää. Se vaikuttaa yleensä naisten yli…
 • Erektiohäiriöt (ED) tarkoittaa, että et voi saada asianmukaista erektio.…
 • Turnerin oireyhtymä on geneettinen sairaus, joka vaikuttaa vain tyttöjä.…
 • Tsaleploni auttaa nukkumaan.Sinun tulee ottaa juuri ennen nukkumaanmenoa.Jos et…