Tsaleploni

Tsaleploni auttaa nukkumaan.

Sinun tulee ottaa juuri ennen nukkumaanmenoa.

Jos et vielä uneliaisuutta seuraavana päivänä, älä aja äläkä käytä työkaluja tai koneita.

Hoitomuodon Hypnoottinen
Käytetään Univaikeudet aikuisilla
Kutsutaan myös Sonata ®
Saatavana Kapselit

Unettomuus, tai huono nukkua, on melko yleinen, mutta ei yleensä kestä kauan. Jos sinulla on ongelmia nukkua, se voi tarkoittaa, että sinulla on vaikeuksia saada pois nukkumaan, tai saatat herätä pitkään yöllä, tai saatat herätä liian aikaisin aamulla. "Unilääkkeet" pidetään viimeisenä keinona, mutta joskus määrätty lyhyen aikaa auttaa yli erityisen huonoja jaksoja unettomuus.

Tsaleploni auttaa nukkumaan selvittelee, miten viestit lähetetään aivoihin.

Jotkut lääkkeet eivät sovi ihmisille joilla on tietyt ehdot, ja joskus lääkettä saa käyttää vain, jos ylimääräistä huolellisuutta. Näistä syistä, ennen kuin aloitat tsaleplonia on tärkeää, että lääkäriltä tai apteekista tietää:

 • Jos olet raskaana, vauvan tai imetät.
 • Jos sinulla on hengitysvaikeuksia tai uniapnea (ongelma, jossa hengitys pysähtyy lyhyiksi ajoiksi yöllä).
 • Jos sinulla on vaikea lihasheikkous kuten myasthenia gravis.
 • Jos sinulla on joskus ollut alkoholista tai huumeista.
 • Jos masentunut.
 • Jos sinulla on maksa-tai munuaisongelmia.
 • Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio lääkettä.
 • Jos käytät tai käyttää muita lääkkeitä. Tämä sisältää kaikki lääkkeistä, jotka ovat saatavilla ilman reseptiä, kuten kasviperäisten ja täydentäviä lääkkeitä.
 • Ennen kuin aloitat tämän hoidon, lukea valmistajan painetun tiedotteen sisältä pack. Esite antaa sinulle enemmän tietoa zaleplonin ja luettelo haittavaikutuksia, joita saattaa ilmetä ottamasta sitä. Yleisimmät sivuvaikutukset luetellaan sinulle taulukossa.
 • Ota yksi kapseli (10 mg) juuri ennen nukkumaanmenoa tai kun olet sängyssä, jos huomaat on nukahtamisvaikeuksia. Älä ota enempää kuin yksi kapseli yhden yön aikana. Jos olet yli 65-vuotias, lääkärisi voi harkita 5 mg vahvuista kapselia sinulle sopiva.
 • Tsaleplonia suositellaan vain korkeintaan kahden viikon ajan. Tämä johtuu siitä, että elimistö tottuu lääkkeen nopeasti, ja tämän jälkeen se tuskin on sama vaikutus. Elimistö voi myös tulla riippuvaiseksi, kun se on otettu pidempään kuin tämä.
 • Nämä kapselit tekee sinut uneliaaksi. Jos et vielä uneliaisuutta seuraavana päivänä, älä aja äläkä käytä työkaluja tai koneita.
 • Älä juo alkoholia, kun olet tsaleploni. Se lisää riskiä sivuvaikutuksia kuten unissakävely ja tehdä muita asioita, joista ette muistaa, kun heräät.

Yhdessä niiden hyödyllisiä vaikutuksia, useimmat lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, vaikka kaikki eivät kokee niitä. Nämä yleensä parantaa kehosi sopeutuu uutta lääkettä, mutta lääkärillesi tai apteekkiin, jos jokin seuraavista sivuvaikutuksia jatkuvat tai muuttuvat hankala.

Yhteinen tsaleploni sivuvaikutuksia - ne vaikuttavat alle 1 potilaalla 10: stä, jotka tätä lääkettä
Mitä voin tehdä, jos koen tämän?
Uneliaisuus Jos jatkat uneliaisuutta seuraavana aamuna sen jälkeen kun tsaleploni, älä aja äläkä käytä työkaluja tai koneita ennen kuin reaktiot ovat normalisoituneet
Muistamattomuus, pistely, kuukautiskipuja Mikäli nämä ovat hankala, puhu lääkärisi kanssa

Tärkeää: jos alkaa unissakävely tai tehdä muita asioita unissasi, että et muista seuraavana päivänä, puhua lääkärin kanssa tästä.

Jos koet muita oireita, jotka mielestänne voi johtua tätä lääkettä, keskustele lääkärisi kanssa tai apteekissa.

 • Pidä kaikki lääkkeet poissa ulottuvilta lapsia.
 • Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suorasta lämpöä ja valoa.

Jos ostat lääkkeitä, tarkista apteekista, että ne ovat turvallisia ottaa mukaan muita lääkkeitä.

Älä koskaan ota enempää kuin on määrätty. Jos epäilet, että sinä tai joku muu olisi voinut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä mennä ensiapuun paikalliseen sairaalaan kerralla. Ota lääkepakkaus mukaasi, vaikka se on tyhjä.

Jos olet menossa leikkaukseen tai hammashoitoon, kerro suorittavan henkilön hoidon, mitä lääkkeitä käytät.

Tämä lääke on tarkoitettu sinulle. Älä koskaan anna sitä muille ihmisille, vaikka niiden kunto näyttää olevan samat kuin sinun.

Älä pidä out-of-date tai ei-toivottuja lääkkeitä. Vie ne apteekkiin, joka hävittää ne sinulle.

Jos sinulla on kysymyksiä tämän lääkkeen käytöstä kysy apteekista.

Tutustu näihin