Gonokokiton virtsaputken

Jos epäilet, että sinulla on gonokokiton virtsaputken (NGU), mene lääkäriin vaikka oireet menevät ilman hoitoa. Kutsuttuja lääkkeitä antibiootteja yleensä ohi infektio. Sinun seksuaalinen kumppani (t) pitäisi myös käsitellä, vaikka heillä ei ole oireita. Sinun ei pitäisi harrastaa seksiä ennen kuin olet valmis hoitoon.

Virtsaputki on putki välillä virtsarakon ja lopussa penis. Virtsaputken tarkoittaa tulehdus virtsaputken.

 • Gonokokki virtsaputken johtuu alkio (bakteeri) Neisseria gonorrhoeae. Tämä on yksi tyyppi sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden. Katso erillinen lehtinen Tippuri, joka kuvaa tippuri tarkemmin.
 • Gonokokiton virtsaputken (NGU) johtuu muista syistä kuin tippuri. Tätä käytetään nimitystä epäspesifinen virtsaputken (NSU). Tämä seloste kuvaa NGU edelleen.
 • Jotkut miehet ovat molemmat gonokokin ja gonokokiton virtsaputken samaan aikaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Infektio klamydia aiheuttaa noin puolet tapauksista NGU. Klamydia on alkio (bakteeri), joka on yleensä kiinni seksuaalisen kanssakäymisen tartunnan saaneen henkilön. Voit siirtää klamydiatutkimuksessa aikana emättimen, peräaukon tai suuseksiä.
 • Lukuisia muita bakteereita tai viruksia, jotka ovat sukupuolitautien voi aiheuttaa NGU.
 • Ei-tartunnan ongelma on harvoin syy. Esimerkiksi vamman katetrin (ohut, joustava, ontto putki), leikkaus putken välillä virtsarakon ja siittimen kärkeen (virtsaputken), kaventuminen virtsaputken (ahtauma) tai olosuhteet vaikuttavat limakalvon virtsaputki voi aiheuttaa tulehduksen.
 • Ei syy löytyy noin 3 10 tapauksessa. Sukupuolitaudeilta, jotka eivät ole tunnistaa testit ovat luultavasti syynä joitakin näistä, mutta ei kaikkia. Kuitenkin, se ei ole mahdollista sanoa, mitkä näistä tapauksista johtuu infektio ja jotka eivät ole.

Sinulla on suurempi riski saada virtsaputken jos olet seksuaalisesti aktiivinen, alle 35-vuotias ja on ollut hiljattain kumppani muutos. Miehet, joilla on seksiä miesten kanssa ja ne, jotka ovat suojaamattomassa emätin yhdynnässä on myös suurempi riski.

 • Valkoinen neste (vastuuvapaus) lopusta penis on yhteinen, mutta ei tapahdu kaikissa tapauksissa.
 • Kipu tai polttava kun virtsaamisen. Tämä voidaan sekoittaa virtsa infektio.
 • Ärsytys sisällä penis.
 • Halu virtsata usein.
 • Vuonna harvoissa tapauksissa tartunnan kulkee ylös putken välillä virtsarakon ja siittimen kärkeen (virtsaputken) ja kivekset (kivekset) ja aiheuttaa kipua ja turvotusta yhden tai molemmat kivekset.
 • Harvinainen komplikaatio on eräänlainen niveltulehdus, joka voi laukaista NGU. Se voi johtua siitä, että immuunijärjestelmä yli-reagoi noin bakteereita (bakteeri), jotka voivat aiheuttaa NGU.
 • Jopa puolet miehistä klamydiatartuntaa (yleisin syy NGU) ei ole mitään oireita.

Oireet voivat tyhjentää ajan, jopa ilman hoitoa. Tämä saattaa kestää jopa kuusi kuukautta, mutta voi olla vain pari viikkoa tai niin. Kuitenkin ilman hoitoa, bakteereja, jotka aiheuttavat NGU jäävät usein virtsaputkeen. Se on vain, että oireet voivat jäädä.

Siksi, vaikka oireet mennä, siellä on hyvä mahdollisuus, että voit siirtää tartunnan, jos ei hoideta.

Gonokokiton virtsaputken. Gonokokin virtsaputken.
Gonokokiton virtsaputken. Gonokokin virtsaputken.

Sinut tavallisesti kehotetaan olla testeistä, jos NGU epäillään - vaikka oireet menevät. Voit kutsua paikallisen genitourinaarinen (GUM) klinikka tähän. Jotkut Kilpailut nyt myös hoitoa seksuaaliterveysolosuhteista kuin "tehostetun palvelun. Voit myös mennä paikalliseen GUM klinikalle ilman lähetettä GP. (Katso pakkausselosteen lopussa lisätietoja.)

Virtsanäyte voidaan ottaa yrittää tunnistaa aiheuttaa infektion. Saatat myös suositeltavaa olla tutkimuksia muihin sukupuolitaudeista. Tämä voi olla puikko putken välillä virtsarakon ja lopussa peniksen (virtsaputken), tai verikokeita. Miehet, joilla on seksiä miesten kanssa voidaan myös suositeltavaa olla puikko takana kurkun (nielun) ja peräsuolen.

Tietenkin lääkeryhmään antibiootteja yleensä paranee NGU. Antibiootti määrätty voi riippua joka bakteereita (bakteerit) ovat todennäköisesti löytyy (usein klamydia) ja onko muita infektiot ovat myös läsnä. Yksi antibiootti annetaan suuri kerta-annos - azithromycin. Muut otetaan kahdesti päivässä seitsemän päivän ajan - doksisykliini.

Jos bakteereja löydetään testit, saatat silti hyvä ottaa antibioottikuurin, jos sinulla on oireita NGU. Infektio on edelleen todennäköinen syy, vaikka bakteeri ei voida tunnistaa.

Useimmat ihmiset saavat paremmin antibioottihoitoa. On tärkeää lopettaa kurssin.

Mikä aiheuttaa gonokokiton virtsaputken? Gonokokiton virtsaputken (NGU).
Mikä aiheuttaa gonokokiton virtsaputken? Gonokokiton virtsaputken (NGU).

Kyllä. Ne pitäisi testata infektio, vaikka heillä ei ole mitään oireita. Tietenkin lääkeryhmään antibiootteja on yleensä suositeltavaa seksikumppaneita, vaikka testit ovat negatiivisia, koska:

 • Monet naiset, jotka ovat sairastuneet klamydia ei ole oireita. Jos tämä jätetään hoitamatta, se voi aiheuttaa komplikaatioita myöhemmin, kuten vakava infektio kohtu (kohtu), kutsutaan sisäsynnytintulehduksen, ja lapsettomuus.
 • Bakteereita (bakteerit), jotka aiheuttavat NGU usein siirtyvät seksin aikana. Jotkut näistä bakteerit voivat aiheuttaa lantion tulehduksellinen sairaus naisilla. Testit bakteerit eivät ole idioottivarma. Antibioottikuurin auttaa varmistamaan, että kaikki mahdollinen tartunta on selvitetty.
 • Jos seksuaalinen kumppani on saanut tartunnan ja ei hoideta, infektio voi tarttua takaisin sinulle.

Jos sinulla on NGU ilman oireita, niin ehkä pitänyt sitä jonkin aikaa. Tässä tilanteessa kaikki seksikumppaneita edeltävien kuuden kuukauden määräaikaa olisi tutkia ja käsitellä.

Lääkäri tai terveydenhuollon ammattilainen haluavat usein tietää, että hoito on toiminut. Se on yhteinen tarkistetaan parin viikon kuluttua hoidon alusta, tarkistaa, että oireet ovat menneet. Joskus uudelleen testaus ja toinen antibiootti tarvitaan, jos oireet jatkuvat.

Sinun ei pitäisi harrastaa seksiä, kunnes molemmat sinun ja sinun seksuaalinen kumppani (t) on valmis hoitoon.

Mitkä ovat oireet gonokokiton virtsaputken? Infektio klamydia.
Mitkä ovat oireet gonokokiton virtsaputken? Infektio klamydia.

Yllään kondomia yhdynnän aikana (kuten peräaukon ja suuseksiä) auttaa estämään leviämisen sukupuolitaudeista. Riski sukupuolitaudeista kasvaa useita muutoksia seksuaalisen kumppani.

Huomautus: jos epäilet, että sinulla on NGU tai muu sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden, ota yhteyttä paikalliseen GUM klinikan tai nähdä GP. Voit mennä paikalliseen GUM klinikalle ilman lähetettä GP. Voit soittaa paikalliseen sairaalaan tai terveysviranomainen ja kysyä missä on lähin klinikka on. Se voi myös olla mainittu puhelinluettelo "urogenitaalisia Medicine".

Lisäohjeita ja tietoa

FPA

BASHH - British Association for seksuaaliterveyteen ja hiv

Tutustu näihin