Miesten sukuelimiin

Tämä seloste on lyhyt katsaus miehen sukuelimiin.

Elimet ja rakenteet miehen sukuelimiin antaa miehille mahdollisuuden hedelmöittää naisen munasolun (muna) tuottaa vauva.

Useat eri elinten ja rakenteiden muodostavat miehen sukuelimiin. Näitä ovat kivekset, jossa sperma on tehty useita kanavia (putket), jossa sperma on tallennettu, ja penis. Penis on yksi kanava nimeltään virtsaputken, tämä vapautuu sekä sperman ja virtsan. Mukana on myös miesten sukuelimiin ovat lisävaruste seksuaalirauhasiin, jotka sisältävät eturauhanen ja rakkularauhasten. Nämä rauhaset tehdä erityisiä nesteet, joita lisätään siittiöiden koska se kulkee kanavat. Yhdessä neste tunnetaan siemennestettä.

Hormonit ovat myös tietyt osat miehen sukuelimiin.

Kivekset alkaa kehittää sisällä sisäisen elimen ontelon kasvava vauva (sikiö). Noin kaksi kuukautta ennen mies vauva on syntynyt, kivekset alkavat laskeutua kivespussin pusseja. Koska ne ovat ulkopuolella tärkein ruumiinonteloon kivekset ovat hieman viileämpi. Tämä lämpötilaero auttaa siittiöiden tuotantoa.

Penis sisältää virtsaputken, joka kulkee sekä virtsan ja siemennesteen. On olemassa kolme pääasiallista osaa penis - juuri, runko ja terska. Root on liitetty osa alavatsan. Runko penis koostuu pehmeä kudosten, joka turpoaa kun verta tulee aikana erektio. Terskan on hieman suurempi pinta-ala loppua kohti penis ja sisältää aukon virtsaputken.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miesten sukuelimiin. Mikä on miehen sukuelimiin?
Miesten sukuelimiin. Mikä on miehen sukuelimiin?

Sen tärkein tehtävä on antaa miehille mahdollisuuden hedelmöittää naisen munasolun tuottamalla ja toimittamalla siemennestettä. Kivekset myös hormoneja, jotka auttavat miehiä kehittämään ominaisuuksiltaan on miehiä. Tämä sisältää jakelun häpykarvat, laajentumisen penis ja äänen madaltuminen.

Murrosiässä, tiettyjen hormonien pitoisuutta aivoissa alkaa kasvaa. Nämä muutokset aiheuttavat tuotannon kasvun ja vapauttamaan kaksi hormonien aivolisäkkeen - luteinisoivan hormonin (LH) ja follikkelia stimuloivaa hormonia (FSH). (Aivolisäkkeen on pieni läpivienti pohjan aivojen. Se tekee useita hormoneja, jotka vapautuvat verenkiertoon, mukaan lukien LH ja FSH). LH verenkiertoon aiheuttaa solujen kivekset tehdä ja vapauttamaan testosteronia, toisen hormonin. Osa tästä testosteroni saa muuntaa toiseen muotoon. Yhdessä kaksi eri testosteronin auttaa kehittämään ja laajentaa peniksen ja muiden miesten sukupuolielimet. Testosteroni auttaa myös edistää lihasten ja luuston kasvua ja syventää miesääni.

FSH ja testosteroni yhdessä edistää kivekset tuottavat siittiöitä. Jokainen sperma solu kestää 65-75 päivää muodostamiseksi, ja noin 300 miljoonaa syntyy joka päivä. Sisällä kivekset siittiöitä tehdään rakenteita kutsutaan siementiehyiksi. Yläosassa ja takana kunkin kives on lisäkiveksiin, joka varastoi spermaa.

Johtavat lisäkivekseen on Siemenjohdin. Siemenjohdin kuljettaa siittiöiden penis. Voit tehdä tämän, Siemenjohdin siirtyy sisäontelon ruumiin. Kulkee lähellä virtsarakon, Siemenjohdin siirtyy lopulta eturauhanen, jossa putki tulee virtsaputkeen.

Eturauhanen sijaitsee vain alle virtsarakon (katso kuva). Se on yleensä noin kokoa kastanja. Eturauhanen tekee erikoistunut nestettä, joka lisätään siittiöitä siemensyöksyn aikana. Rakkularauhaset myös lisää nestettä siittiöiden aikana siemensyöksyä.

Seos siittiöiden, nestettä eturauhasen ja nestettä rakkularauhaset kutsutaan siemennestettä. Noin 60-70% tilavuudesta siemennesteen tulee rakkularauhaset. Virtsaputken (putki, joka kuljettaa virtsan ja siemennesteen) kulkee keskellä eturauhasen.

Kun seksuaalisesti herättänyt, useita muutoksia tapahtuu sisällä penis. Valtimoiden toimittaa penis laajentaa mahdollistaa enemmän verta tulee sen kudoksiin. Veren virtausta aiheuttaa peniksen suuremmaksi. Ylimääräisen veren virtausta plus signaaleja hermoston ja kemiallisia muutoksia aiheuttaa erektion. Siemensyöksy (supistukset, jotka vapauttavat siemenneste) on refleksi toimintaa, eli se ei ole tietoisesti ohjata. Osana Reflex Action, aukko, joka valuu virtsarakon on suljettu. Tämä tarkoittaa sitä, että virtsa ei vapaudu samanaikaisesti kuin siemennestettä. Volyymi siemennesteen tyypillinen siemensyöksy on välillä 2,5-5 ml (ml) on yli 20 miljoonaa sperma per ml.

Mies sukuelimet

Alkaen Greyn anatomia Online
Web: www.bartleby.com/107/258.html

Ihmisen fysiologia / miesten sukuelimiin

Mitä miesten sukuelimiin tehdä? Miten miesten sukuelimiin toimii?
Mitä miesten sukuelimiin tehdä? Miten miesten sukuelimiin toimii?

Wikikirjasto, avoimen sisällön oppikirjojen kokoelma
Web: http://en.wikibooks.org/wiki/Human_Physiology/The_male_reproductive_system

Tutustu näihin