Nestemäinen typpi hoito

Nestemäinen typpi on erittäin kylmä. Se jäädyttää elävää kudosta, se joutuu kosketuksiin. Hakeminen pieniä määriä nestemäistä typpeä eri iho-ongelmia on nyt tavallinen hoito.

Syyliä, Verrucas, ihon tunnisteet, pieni mehevä kasvaimet ja niiden kaltaiset pienet "möykky ja kuoppia" iholla ovat ihanteellisia nestemäistä typpeä hoitoon.

Sovellukset kestävät yleensä noin 10-30 sekuntia. Yritä pitää kuution jäätä ihoa vasten 10-30 sekuntia. Se on epämukavaa, mutta yleensä ei liian tuskallista. Nestemäinen typpi levitetään iholle on samankaltainen, mutta kylmempi ja useimmat ihmiset löytävät epämukavuutta varsin siedettävä.

Käsittelyn jälkeen kiinteä, syylä tai mikä hoidetaan vähitellen värjäytyä ja pudota. Ympäröivä iho joskus tulla punainen ja turvoksissa ja kipeä päivän tai niin. Se on samanlainen kuin lievä polttaa. Joskus läpipainopakkaus (joskus veri blister) muotoja. Jos näin tapahtuu, se on parasta pop se puhtaalla pin ja soveltaa kipsi. Uusi iho nopeasti lomakkeita ja rupi tai läpipainopakkaus häviävät pian. Kosmeettinen tulos on yleensä hyvä.

Nestemäinen typpi hoitoa. Mitä se voi hoitaa?
Nestemäinen typpi hoitoa. Mitä se voi hoitaa?

Yleensä se tekee. Kuitenkin joskus paksumpi syyliä tai Verrucas tarvitaan kaksi tai useampia istuntoja nestemäisen typen hoidon aikana muutaman viikon päästä juureen. Verrattuna muihin hoitoihin useimmat ihmiset löytävät nestemäistä typpeä tehokkain ja vähiten aikaa vievä tapa poistaa nämä kuoren.

Tutustu näihin