Noloa ongelmia

On joitakin ongelmia, joita voi olla vaikea puhua muille ihmisille. Saatat myös vaikea puhua lääkärille niistä. GP tai käytännön sairaanhoitaja antaa tukea ja neuvoja, miten käsitellä niitä. He ovat nähneet nämä ongelmat monta kertaa ennen ja ei naura tai luulet typerältä pyytää apua. Joitakin yhteisiä ongelmia on lueteltu alla. Siellä on yleensä enemmän tietoa, kun noudatat linkeistä.

Anogenital syylät ovat pieniä kyhmyjä, jotka kehittävät sukupuolielimissä ja / tai sen taakse kulkua (peräaukko). Ne johtuvat viruksen kutsutaan ihmisen papilloomaviruksen (HPV). On yli 100 eri tämä virus. Virus siirtyy seksuaalisen kanssakäymisen. Tarvitset lähellä ihon-to-ihokosketus välittää virusta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei välttämättä tarvitse olla vihlova sukupuolen siirtää tartunnan. Jakaminen seksileluja voi myös siirtää tartunnan. Hyvin harvoin anogenital syyliä voidaan siirtää kädestä syyliä. Ne voivat myös harvoin välitetään vauva, kun nainen synnyttää.

Hoitovaihtoehdot ovat kemikaaleja tai fysikaalisia kuten jäädyttäminen tuhota syyliä. Jos sinulla on anogenital syyliä, saat yleensä kehotetaan olla testaaminen muista sukupuolitaudeista.

Lisätietoja erillinen lehtinen Peräaukon ja sukupuolielinten välinen syyliä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Useimmissa tapauksissa pysyviä pahanhajuinen hengitys, haju tulee kertyminen bakteerien suussa - elintarvikkeiden jätettiin roikkumaan suun ympärillä, plakin ja iensairauksien tai pinnoite takana kielen. Hyvä suuhygienia on usein ratkaista ongelman. Eli säännöllinen hampaiden harjaus, puhdistus hampaiden välissä, puhdistus kielen ja suuvedet. Muita syitä jatkuva pahanhajuinen hengitys ovat melko harvinaisia.

Katso erillinen lehtisiä kutsutaan Pahanhajuinen hengitys (pahanhajuinen hengitys) ja suun hygieniaa.

Hienhaju (BO) aiheuttaa mikrobit (bakteerit) iholle hajottaa hiki hapoiksi. Sweat (ilman bakteerit työtä sen) ei haise. Kuitenkin hiki voi haistaa, jos syö ja juo tietyissä elintarvikkeissa, kuten valkosipuli, mausteet ja alkoholi. Masennuslääkkeitä voi myös tehdä hiki haju. Being ylipainoisia tai joilla on tiettyjä sairauksia, kuten diabetes voi myös tehdä BO todennäköisempää.

Paras tapa välttää BO on pitää ihoalueiden, että taipumus hikoilla puhdas ja bakteereja. Sinun tulee pestä kainalot, sukuelinten ja jalat saippualla joka päivä. Vaatteet pitäisi muuttaa ja pestään säännöllisesti. Antiperspirantit vähentävät hien tuotat. Deodorantit peittää haju BO. Parranajo kainalo hiukset voi auttaa vähentämään BO, koska hiukset voi ansaan hiki ja bakteerit.

Satiaiset ovat pieniä hyönteisiä, jotka elävät ihmiset, yleensä häpykarvat. Ne siirtyvät läheisessä kehon yhteyttä, kuten seksin. Punkin Satiaiset voi aiheuttaa kutinaa, mutta kaikki eivät vaikuta on oireita. Hoitoon liittyy tappaminen täit käyttämällä hyönteisten voidetta tai kermaa.

Jos olet kiinni Satiaiset alkaen seksuaalinen kumppani, sinun pitäisi testata muita sukupuolitaudeista.

Lisätietoja erillinen lehtinen Satiaiset.

Tämä on tila, jossa laikkuja arpikudosta (kuitu muistolaatat) kehittää pitkin varsi peniksen. Tämä voi johtaa taivutus tai epämuodostuma (muutokset muoto) penis, kivulias erektio ja vaikeuksia yhdynnässä. Vaihtoehtoja hoitoon kuuluvat lääkkeet otetaan suun pinnalla on penis tai ruiskutetaan arpikudosta. Venyttely, sähköhoito, laserit ja leikkaus ovat muita vaihtoehtoja. Harvoissa tapauksissa tila voi selvittää täysin, mutta useimmat ihmiset huomaavat, että se joko pysyy samana tai pahenee ajan mittaan.

Lisätietoja katso erillinen lehtinen Peyronien tauti.

Seborrhoeic ihottumaa aiheuttaa pahaa hilsettä ja joskus ihottuma, yleisesti kasvot ja ylävartalon. Sienilääke shampoo ja / tai sieni kerma yleensä ohi hilseen ja ihottuma. Ehto on taipumus uusiutua. Jos se toistuu usein, säännöllinen käyttö sieni shampoo ja / tai kerma voi auttaa pitämään sen pois.

Katso erillinen lehtinen Seborrooinen ihottuma aikuisten tarkemmin.

Erektiohäiriöt (ED) tarkoittaa, että et voi saada asianmukaista erektio. On olemassa useita syitä. Kuitenkin useimmat tapauksista johtuu kaventaa verisuonia, jotka vievät verta penikseen. Tämä johtuu kertyminen laikkuja rasva-aineen (atheroma) näissä valtimoissa. Tämä on samanlainen tapa sydämen verisuonia vaikuttaa ihmisiä, joilla on sydänsairaus. Kuten sydänsairaudet, tupakointi ja runsas alkoholin juominen ovat tärkeitä riskitekijöitä. Useimmissa tapauksissa ED voidaan hoitaa. Yhteinen hoito on ottaa tabletin ennen aiot harrastaa seksiä. On olemassa myös erilaisia ​​muita hoitovaihtoehtoja. Jos sinulla on ED, voit myös neuvotaan elämäntapaan liittyvien tekijöiden ja hoitoja minimoida riski sairastua sydänsairauksiin.

Noloa ongelmia. Anogenital (peräaukon tai sukupuolielinten) syyliä.
Noloa ongelmia. Anogenital (peräaukon tai sukupuolielinten) syyliä.

Katso erillinen lehtinen Erektiohäiriö (impotenssi) lisätietoja.

Liiallinen hikoilu on yleinen ongelma, erityisesti kämmenissä, kainaloissa ja jalkapohjissa. Se voi olla ahdistavaa ja voi olla vakavia vaikutuksia elämääsi. Joissakin tapauksissa vaikuttaa ihmisten välttää sosiaalisia kontakteja muiden kanssa, koska hämmennystä ongelmasta. Kuitenkin ehto on yleensä hoidettavissa. Jos sinulla on kainalo hikoilu:

  • Kokeile normaali antiperspirantit säännöllisesti.
  • Vältä vaatteita, jotka helpommin näy hiki markkaa.
  • Pääsääntöisesti, valko-ja musta-värillinen vaatteet ovat vähemmän havaittavissa märkänä kuin muut värit. Käytä löysiä vaatteita kainaloissa.
  • Vältä vaatteita valmistettu tekokuitujen kuten Lycra ® ja nylon.
  • Harkitse mekko kilvet (tunnetaan myös kainaloiden tai hiki kilvet) keräävät hikeä ja suojella herkkää tai kalliita vaatteita.

Tarkemmin erillisessä lehtinen Liiallinen hikoilu (liikahikoilu).

Mies kaljuuntuminen vaikuttaa yli puolet miehistä jossain määrin yli 50-vuotiaita, ja useimmat miehet jossain vaiheessa elämäänsä. Tyypillisesti ensin hiukset alkaa ohenemista (taantuminen) edessä. Samaan aikaan, hiukset yleensä tulee ohut päälle pään. Kaljun vähitellen kehittyy keskellä päänahan. Väistymässä edessä, ja kaljun päällä (kruunu) vähitellen suuremmaksi ja liittyä yhteen. Vaikuttaa eniten miehet eivät halua olla mitään hoitoa. Tarvittaessa hoitoa voidaan yleensä estää hiustenlähtöä, ja usein aiheuttaa hiusten uusiutumista. Nämä hoidot eivät ole saatavilla NHS.

Areata on toinen hiustenlähtö, joka yleensä aiheuttaa laikkuja kaljuuntuminen. Joissakin tapauksissa yhteensä kaljuuntuminen kehittyy. Tyypillinen kuvio on yksi tai useampia karvattomia näkyvän päänahassa. Nämä ovat yleensä pyöreitä, ja noin kokoa suuri kolikon. He kehittävät melko nopeasti. Sukulainen, ystävä tai kampaaja voi olla ensimmäinen henkilö huomaa kaljun tai laastaria. Sen lisäksi kaljun tai laastaria, päänahan yleensä näyttää terveeltä ja ei ole arpia. Monissa tapauksissa, hiusten uudelleen kasvaa, yleensä useita kuukausia. Joissakin tapauksissa, hiustenlähtö on pysyvä. Hoidot edistää hiusten uudelleen kasvua toimivat joissain tapauksissa.

Tarkemmin erillisessä lehtisiä kutsutaan Mies kaljuuntuminen ja Areata.

Kutina ani tarkoittaa pysyvä (krooninen) kutiava tunne noin pohja (peräaukko). Tärkein oire on raapimista tulosta, jota on vaikea vastustaa. Raapimista voi tapahtua milloin tahansa. Kuitenkin se on yleensä enemmän yhteistä, kun olet ollut wc kakkaa, ja yöllä (erityisesti juuri ennen nukahtamista). Kutina voi pahentaa lämpöä, villaa, kosteutta, vuotaa, likaantumista stressiä ja ahdistusta.

Jos kutina on jatkuvaa ja et ole varma syy, se on parasta mennä lääkäriin. Koska on olemassa useita mahdollisia syitä (yllä), on parasta tutkitaan ja kassalla lääkäri diagnosoida tai sulkea pois tunnettuja syitä. Hoito riippuu syy.

Pahanhajuinen hengitys (pahanhajuinen hengitys). Kaartuvat penis (Peyronien tauti).
Pahanhajuinen hengitys (pahanhajuinen hengitys). Kaartuvat penis (Peyronien tauti).

Tarkemmin erillisessä lehtinen kutina ani (kutiseva alhaalla).

Syyhy on tarttuva, erittäin kutiava ihosairaus, joka johtaa ihottuma. Se johtuu punkin loinen - syyhy punkki. Punkki elää iholla ja Burrows sitä. Syyhy leviää muihin ihmisiin lähellä ihon-to-ihokosketus. Tarvitset lähellä ihon-to-ihokosketus tartunnan saaneen henkilön kiinni syyhy. Tämä johtuu siitä, että syyhy punkki voi hypätä tai lentää. Useimmat syyhy on todennäköisesti pyydetty pitkäaikainen käsi-tilalla, jossa tartunnan saaneen henkilön. Käsi on yleisin sivusto ensin vaikuttaa. Lähellä ihon-to-ihokosketus seksin on toinen yleinen tapa kiinni syyhy. Se on helposti hoidettavissa hyönteisten voidetta iholle. Kaksi hakemusta hoidon tarvitaan, yksi viikko.

Tarkemmin erillisessä lehtinen syyhy.

Tämä ongelma johtuu yleensä liiallisesta hikoilu ja päällään samat kengät joka päivä. Pidä jalat puhtaana ja kuivaus hyvin varpaiden välissä on tärkeää. Yritä antaa kengät kuivumaan (hiki) ennen kuin käyttää niitä uudelleen. Vaihda sukat (jonka pitäisi olla puuvillaa tai villaa) joka päivä. Voit käyttää normaalia antiperspirantit jalat. Voit myös ostaa lääkkeitä kengän pohjalliset. Nämä toimenpiteet auttavat ongelman.

Valkovuoto on yhteinen monille naisille. Suurimman osan ajasta oire on osa normaalia kiertoa kuukausittain muutoksia naisille. Yleisiä syitä epänormaaleja vuotoja ovat bakteeri vaginosis (BV) ja sammas (candida, sieni-infektio). BV voi poistaa ilman hoitoa, mutta joissakin tapauksissa voi olla tarpeen hoitaa antibiooteilla.

Katso erillinen lehtinen Bakteerivaginoosi lisätietoja.

Vuotoa sammas on yleensä kermanvalkoinen ja melko paksua, mutta on joskus vetistä. Se voidaan hoitaa lääkkeillä ostettu kemisti. Apteekista voi auttaa sinua.

Katso erillinen lehtinen emättimen hiivatulehdus lisätietoja.

Virtsankarkailu on yleinen ongelma, joka vaikuttaa naisten yleisemmin kuin miehet. Stressi inkontinenssi ja virtsankarkailu ovat yleisimpiä inkontinenssi. Se voi vaihdella pieni tiputtaa nyt ja sitten, suuria tulvia virtsaa. Inkontinenssi voi aiheuttaa sinulle ahdistusta samoin kuin hygienia ongelma. Ottaa virtsa infektio voi pahentaa ongelmaa. Hoito riippuu inkontinenssin. Miesten prostatism on kiireellinen, ja jos he eivät pääse vessaan ajoissa, voi kastella itseään.

Linkki eturauhanen laajentumisen kannalta tärkein.

Katso erillinen lehtisiä kutsutaan Ponnistusinkontinenssi, virtsankarkailu, Eturauhanen laajentumisen ja Bedwetting (yökastelu) yksityiskohtaisempia tietoja.

Useimmat miehet pieru 14-25 kertaa päivässä. Useimmat naiset 7-12 kertaa päivässä. Kaasu kerääntyy suolistossa kahdella tavalla. Pieniä määriä ilmaa niellään samaan aikaan kun nielemään ruokaa tai juomaa, tai kaasu tuotetaan seurauksena prosessin sulattamaan ruokaa. Jotkut elintarvikkeet tuottaa enemmän kaasua kuin toiset, kuten pavut, kukkakaali ja kaali. Keho poistaa kaasun röyhtäily ja Farting. Nämä ovat normaaleja prosesseja kuin hengittämistä. Epämiellyttävä haju johtuu yleensä kaasua kutsutaan rikki. Tämä syntyy, kun ruokaa ei sula kunnolla ja alkaa hajota. Ylimääräinen tuuli voi olla oire taustalla ongelma, kuten ummetus tai ärtyvän suolen oireyhtymä.

Suurimman osan ajasta muuttuu ruokavalion ja elintapojen avulla. Esimerkiksi, syö enemmän, pienempiä aterioita kolmen sijaan suuret. Valitse elintarvikkeita, jotka ovat yleensä helpompi sulattaa, kuten perunaa, riisiä ja banaaneja. Ottaa paljon liikuntaa auttaa myös suolen toimimaan paremmin. Tupakoinnin lopettaminen voi auttaa, sillä tupakoijat yleensä nielemään enemmän ilmaa kuin normaalisti. Savu voi myös ärsyttää gut. Joskus lääkitys voi olla tarpeen. Jotkut korjaustoimenpiteet ovat saatavilla teidän kemisti. Kysy apteekista.

Tutustu näihin