Peyronien tauti

Tämä on tila, jossa laikkuja arpikudosta (kuitu muistolaatat) kehittää pitkin varsi peniksen. Tämä voi johtaa taivutus tai epämuodostuma (muutokset muoto) penis, kivulias erektio ja vaikeuksia yhdynnässä. Tauti on nimetty ranskalaisen kirurgi François Gigot de la Peyronien joka kuvaili vuonna 1743. Vaihtoehtoja hoitoon kuuluvat lääkkeet otetaan suun pinnalla on penis tai ruiskutetaan arpikudosta. Venyttely, sähköhoito, laserit ja leikkaus ovat muita vaihtoehtoja. Harvoissa tapauksissa tila voi selvittää täysin, mutta useimmat ihmiset huomaavat, että se joko pysyy samana tai pahenee ajan mittaan.

Peyronien tauti on sairaus, jossa arpikudosta (kuitu muistolaatat) kehittää pitkin varsi peniksen. Nämä taulut aiheuttaa peniksen käyrä tai hyväksyä tiimalasin muotoinen. Muodonmuutos on yleensä ilmeinen vasta kun penis on erektiossa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Syytä ei tiedetä, mutta se on esitetty, että yksittäisiä tai toistuvia verisuonten aiheuttaa vuotoa alueille penis, jotka eivät tavallisesti joudu kosketuksiin veren kanssa. Tämä laukaisee hyökkäyksen elimistön immuunijärjestelmä, jolloin arpia. Muita ehdotuksia ovat, että on vika henkilön geneettinen meikkiä tai liittyy alhainen testosteronia. On myös muodossa, jossa vauva on syntynyt kunnossa (synnynnäinen), mutta tätä ei oteta huomioon ennen sukukypsyyden kehittyy.

Tarkka määrä miehiä, jotka saavat Peyronien tauti ei ole tiedossa, koska jotkut saattavat olla liian hämmentynyt nähdä lääkärilleen kunnossa. Kuitenkin ajatellaan, että se vaikuttaa välillä 3-9 miesten ulos 100. Se yleensä näkyy miehillä heidän fifties. Synnynnäinen muoto on harvinaista. Pieni määrä nuoria myös saada taudin.

Peyronien tauti on yleisempää henkilöillä, joilla on diabetes (sokeritauti), verenpainetauti (korkea verenpaine), hyperlipidemia (kohonnut veren rasvat), olosuhteet vaikuttavat sydänlihakseen ja Dupuytrenin kontraktuura (paksuuntunut bändi sidekudos kehittyy koko kämmenen ). Se nähdään useammin ihmiset, jotka tupakoivat tai juovat paljon. Se joskus kehittyy ihmiset ottaen epilepsialääke fenytoiinia.

Peyronien tauti. Mediicines ottanut suuhun.
Peyronien tauti. Mediicines ottanut suuhun.

Jos saat Peyronien tauti, ensimmäinen ongelma saatat huomata on kivulias erektio ja alueet paksuuntuminen pitkin varsi peniksen. Saatat huomata, että penis alkaa tulla kaareva, kulmikas tai vääristynyt. Tämä on mitä ilmeisin, kun penis on erektiossa, mutta voi joskus nähdä, vaikka se on pehmeä (veltto). Tämä ajanjakso kipua erektio kestää yleensä 18-24 kuukautta ja tunnetaan tulehduksellinen vaihe. Tätä seuraa fibroottisia vaiheeseen, jossa kipu asettuu mutta arpia edelleen kehittää ja vääristää penis jatkuu. Noin puolet miehistä, jotka saavat Peyronien tauti masennusta.

Tyypillisiä oireita kivulias erektio ja kaarevuus, kulmaus tai epämuodostuma akselin yleensä riittää, että lääkäri epäilet, että sinulla on sairaus. Lääkäri yleensä haluavat mitata mutka tai vääristää penis, kun se on pystyssä, esitys voidaan arvioida valokuvia olet ottanut kotona tai tarkemmin käyttämällä alipainepumppu tai injektiona akseli, leikkauksen, edistää erektio.

Useimmissa tapauksissa ei ole tarpeen tehdä mitään muita testejä, mutta joskus, saatat joutua käymään skannaustyyppi kutsutaan duplex ultraääni joka näkyy verenkiertoa peniksen.

Jos sinulla on lievä versio tauti, joka ei aiheuta paljon tuskaa, jos et ole seksuaalisesti aktiivisia, tai jos sinulla on vähän tai ei lainkaan vaikeuksia yhdynnässä, et voi päättää, että et halua mitään hoitoa.

On monia ei-kirurgisia hoitoja saatavilla Peyronien tauti, mutta tutkimus on tähän mennessä pystynyt osoittamaan, että ne välttämättä toimi kaikissa ihmisissä.

Mikä on Peyronien tauti? Lääkkeet pinnalla on penis.
Mikä on Peyronien tauti? Lääkkeet pinnalla on penis.

Venyttely: tekninen nimi tähän on ulkoinen peniksenvenytysinstrumentti. Se liittyy yllään laitetta, joka ulottuu penis. Se on osoittanut jonkin verran vaikutusta parantaa peniksen pituutta ja vähentämään epämuodostuma.

Alipainelaitteet: nämä toimivat samalla tavalla vetolaitteiden luomalla alipaine ympärille penis, joka ulottuu akselin.

Mediicines ottanut suuhunsa lääkkeitä kokeiltu aiemmin tämän edellytyksen ovat para-aminobentsoaatti, kolkisiinille, propoleum, pentoksifylliini, E-vitamiinia, tamoksifeenin ja asetyyli-L karnitiinin. Vain para-aminobentsoaatti on tukea eurooppalaisten suuntaviivojen ja UK käytettävä todistus tämän ehdon.

Lääkkeet pinnalla on penis: ajankohtainen verapamiilin on käytetty jonkin verran menestystä vähentämällä kaarevuus ja paksuuntuminen sidekudoksen, mutta se on käytettävä noin yhdeksän kuukautta ollut merkittävää vaikutusta.

Lääkkeet ruiskutetaan taulut: eri lääkkeitä on kokeiltu, kuten verapamiili, interferoni ja ainetta uutetaan alkio nimeltään Clostridium collagenase. Tutkimuksissa on raportoitu joitakin parannuksia kipua, koko taulut ja määrä mutka peniksen jälkeen pistoskohtaan.

Sähkövirtoja: tekninen termi tämä hoito on iontoforeesi. Lääke levitetään pinnalle penis ja lievä sähkövirta on sovellettu. Ajatuksena on auttaa lääketieteen tunkeutua syvemmälle kudoksiin penis, jossa heillä on suurin vaikutus. Joissakin tutkimuksissa raportissa, että tämä menetelmä on joitakin etuja, kun taas toiset sanovat että se on vähän vaikutusta.

Leikkaus

Leikkaus on ainoa hoito taatusti on suotuisa vaikutus Peyronien tauti, mutta se vain tarjotaan sinulle kerran aiheuttamia muutoksia ehto oli rauhoittunut. Tämä kestää yleensä 12-18 kuukausi. Leikkaus ei ole riskitöntä ja voi sisältää lyhentäminen penis ja mahdollisuus, että vääristymä palaa. Jos esinahka on jo tiukka, ehkä ympärileikkaus estää sitä saada entistä tiukempaa jälkeen. Jotkut ihmiset voivat tuntea solmua tai silmukkaa ihon alle. Sinun pitäisi harkita kaikkia näitä asioita huolellisesti ennen suostuu leikkausta.

On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja:

  • Ekstrakorporeaalinen paineaalto hoito Tämä käyttää värinää ääniaallot murtaa kova kuitu muistolaatat. Ääniaallot toimitetaan laitteen elimistön ulkopuolella. Sinulle voidaan tarjota sedaatiota menettelyn aikana. Tekniikka on turvallinen, mutta sen vaikutukset ovat epävarmoja.
  • "Kylmä teräs" kirurgia Tämä tarkoittaa, kirurgia, joihin perinteiset kirurgiset instrumentit. Useat toiminnot on saatavilla myös:
  • Nesbitt Tuck menettely - tämä liittyy poistamalla joitakin kudoksen puolelta penis vastapäätä plakkia. Tämä vaikutus on suoristus mutta lyhentää penis.
  • Plication - tähän liittyy taitto normaalia kudosta eikä niinkään sen poistamista kokonaan.
  • Leikkaamiseen plakkia - tämä joskus yhdistetään lisäämällä muovitankoa (proteesi) vastapainoksi mitään lyhentäminen.
  • Laserleikkausta - hiilidioksidi laser käytetään ohut plakkia.

Yksi tutkimus tutkimuksessa todettiin, että vain 13 100 miestä sai paremmin kokonaan ilman hoitoa. Ja loput puolet oli lievä, mutta jatkuva oireita, toinen puoli sai yhä enemmän kipua ja / tai kaarevuuden penis. Hoidon, tilanne voidaan usein parantaa. Kuitenkin lisää tutkimusta tarvitaan selvittämään vaikutus eri käytettävissä hoitoja ennusteeseen.

Tutustu näihin