Ympärileikkaus

Ympärileikkaus on toimenpide poistaa esinahka (iho, joka kattaa alkuun penis). Se on enimmäkseen tehty vauvojen ja pienten lasten, mutta voidaan tehdä missä iässä tahansa. Toiminta on 15000 vuotta vanha ja tehtiin muinaisessa Egyptissä. Se tehdään lääketieteellisistä ja uskonnollisista syistä.

Ympärileikkaus. Balanitis xerotica obliterans.
Ympärileikkaus. Balanitis xerotica obliterans.

Jos se ei ole tarpeen lääketieteellisistä syistä, on kasvava trendi vanhempien punnita riskit ja hyödyt ennen saada menettely tapahtuu. Jotkut vanhemmat lykkäävät toimintaa kunnes heidän lapsensa voivat osallistua keskusteluun.

Ympärileikkaus on saatavilla vain NHS lääketieteellisistä syistä. Jos haluat olla menettely tapahtuu uskonnollisista / kulttuurisista syistä tai ulkonäkönsä vuoksi sinun täytyy olla se tehdä yksityisesti. Klinikat ja yksityishenkilöitä, jotka tarjoavat tätä palvelua voi tehdä hygieenisesti ja turvallisesti, mutta ne eivät ole samoja tarkastuksia ja määräysten NHS tilat.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

On olemassa useita sairauksia, jotka vaikuttavat esinahka, joiden ympärileikkaus on paras hoito. Näitä ovat muun muassa:

  • Phimosis: tämä tapahtuu, kun esinahka on liian tiukka vetää yli pään penis (terska). Jos esinahka ei ole liian tiukka voit kokeilla muita käsittely kuten steroidi kerma tai toiminnan löysää tai refashion esinahan sen poistamisen sijasta.
  • Paraphimosis: jos esinahka vedetään taaksepäin puhdistusta tai lisätä putki valua virtsarakon (katetri) ja ei korvata normaalissa asennossa, terska voi alkaa turvota, ansastusta esinahan tyvestä.
  • Balanitis ja posthitis: balanitis on infektio Glans. Posthitis on infektio esinahka. Molemmat voivat johtua huonosta hygieniasta, mutta ei voi olla muita syitä, kuten allergioita ja sukupuolitaudeista. Jos jompikumpi tilanne jatkuu, saatat tarvita ympärileikkausta.
  • Balanitis xerotica obliterans: tämä on ihosairaus, joka voi vaikuttaa esinahka, ihon oman Glans ja kanava, jonka kautta virtsaaminen (virtsaputken). Se voi aiheuttaa valkoinen kyhmyt iho ja harvennus ja arpeutuminen virtsaputken. Lääkkeet ovat yleensä hoidetaan kunnossa, mutta ympärileikkaus voi usein auttaa, varsinkin jos virtsaputken ei ole mukana.

Toiminta on yleensä tehty käyttäen anestesia geeli tai paikallispuudutuksessa injektiona vauvoille. Vanhemmilla lapsilla ja aikuisilla nukutuksessa annetaan yleensä niin pääset unessa menettelyä. Jos sinulle annetaan nukutuksessa olet yleensä ei kannata syödä tai juoda mitään kuusi tuntia etukäteen.

Klassinen Kyseessä katkaisemalla esinahka ja ompelemalla takaisin jäljellä ihoa. Viime vuosina erilaiset muovi pihdit on käytetty, kuten Gomco ®, Plastibell ® ja Shang Ring ®. Nämä tekevät toiminnasta helpompaa ja nopeampaa, tuloksena siistimpi arpi ja vähentää tarvetta silmukkaa.

Sinun pitäisi pystyä lähtemään sairaalaan niin nopeasti kuin olet valmis. Kuitenkin, jos sinulla on ollut nukutuksessa saatat tuntea väsymystä ja pitäisi odottaa, kunnes olet täysin hereillä. Sinun ei pitäisi ajaa ja pitäisi varmistaa, että henkilöllä on siellä mukana, kun menet kotiin.. ei saa juoda alkoholia, käyttää koneita tai rekisteröidy oikeudellisia asiakirjoja 24 tuntia toimenpiteen jälkeen.

Miksi ympärileikkaus tehdään? Mitä toiminta liittyy?
Miksi ympärileikkaus tehdään? Mitä toiminta liittyy?

Voit tehdä kaikki toiminta tuntuu mukavalta ja on voitava palata töihin seitsemän kymmenen päivää. Samana ajanjaksona koskee lapsia palaavat päiväkodissa tai koulussa. Jos työ liittyy raskas fyysinen työ ehkä ottaa pari viikkoa pois. Sinun tulisi myös välttää seksiä (yhdyntää) tai itsetyydytys noin neljä viikkoa, koska tämä voi aiheuttaa kipua ja verenvuotoa.

Jos sinulla on ollut kipua tai tulehdus, koska yksi sairauksia edellä, ympärileikkaus lievittää oireita. Jos pitää saada virtsatieinfektioita, toiminta voi estää sinua saamasta enempää. Sinulla on myös vähemmän todennäköisesti saada sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden, kuten HIV, herpes simplex tai ihmisen papilloomaviruksen. Ympärileikkaus vähentää myös riskiä Saatko joidenkin syöpien ja penis.

Kuten minkä tahansa toiminnan, saatat saada reaktio nukutuksessa, verenvuoto haavasta, tai infektio. Verenvuoto voidaan yleensä pysäyttää paineen, mutta jotkut ihmiset on otettava takaisin teatteriin on silmukkaa laittaa sisään

Muita komplikaatioita voivat olla:

  • Poistaminen liikaa tai liian vähän esinahka.
  • Arpeutuminen virtsaputken (meatal ahtauma), mikä virtsaneritysvaikeuksia.
  • Vahingoittaa loppuun penis.
  • Arpikudosta (kiinnikkeitä) välillä Glans ja akselin (eli lopusta ja tärkein elin penis).

Steroidivoiteet voi joskus ohut esinahka niin se on väljä vetää pään alapuolelle penis (terska). Voit myös toimintaa kutsutaan preputioplasty joka liittyy leikkaus ja venyttely esinahka eikä sen poistamista kokonaan.

Lisäohjeita ja tietoa

NORM UK

Tutustu näihin